Bila je 6 meseci u IDEALNOM BRAKU, a onda ju je pozvala suprugova LJUBAVNICA, i ŽIVOT JOJ JE POSTAO PAKAO!
Poziv suprugove ljubavnice slomio joj je srce, Foto: Profimedia

ISPOVEST PREVARENE ŽENE

Bila je 6 meseci u IDEALNOM BRAKU, a onda ju je pozvala suprugova LJUBAVNICA, i ŽIVOT JOJ JE POSTAO PAKAO!

Ona se nadala da nije trudna sa svojim suprugom, ne sada nakon što je čula da njen suprug nju ne voli niti poštuje kao ona njega

Objavljeno:

Trejsi Skorn primila je neočekivani poziv šest meseci nakon što se udala za muškarca koji je bio ljubav njenog života. Ono što je čula nakon što se javila na telefon, promenilo joj je život. Ljubavnica njenog supruga pozvala ju je i rekla: "Verujem da ni ne pomišljaš gde se nalazi tvoj suprug sada. Ovde je, sa mnom. "

Kao da šok i bol u tom trenutku nisu bili dovoljni, ljubavnica je nastavila da otkriva mučne detalje njihove tajne veze, ali i činjenicu da je upravo ona, ljubavnica njenog supruga, već ranije uništila i okončala jedan brak.

Trejsi se nadala da nije trudna sa svojim suprugom, ne sada nakon što je čula da njen suprug nju ne voli niti poštuje kao ona njega. Trudnoća joj u tom trenutku nikako ne bi bila dobra vest. Nakon što se ljubavnici zahvalila na pozivu i informacijama, bujica suza kliznula je niz njezino lice, piše Haffington Post.

“Bila je toksična osoba, ali svejedno sam joj bila zahvalna što me je nazvala i rekla mi istinu,čak i ako njene namere nisu bile dobronamerne. Nakon mnogo razmišljanja i skupljanja snage, ostavila sam ga."

Na večno pitanje, da li nekome treba reći da ima partnera ili partneriku koja vara, pokušala je da da odgovor i spisateljica Kejt Rose koja se jednom i sama našla u ulozi ljubavnice i zapitala se je li na njoj da i ona učini takav korak, odnosno, obavesti suprugu svog ljubavnika. Razmišljala je o tome neko vreme i iako joj je oženjeni čovek s kojim je bila u tajnoj vezi rekao neka radi šta god želi, ona je odlučila da svoju tajnu vezu zadrži - tajnom.

“Bili smo zajedno dve godine i nisam se nađem u situaciji u kojoj moram da donosim odluke za nekog drugog. Smatrala sam da nije na meni da se petljam u njegov odnos sa suprugom. To je bio njegov izbor i obveza da svojoj supruzi kaže istinu.

BONUS VIDEO: Espreso Twitter: Milan Damjanović

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.