TRAVELLAND VAS VODI NA EGZOTIČNE DESTINACIJE PO CENI VEĆ OD 299€
Bali o kojem već godinama sigurno maštate, Foto: Promo

sjajna ponuda

TRAVELLAND VAS VODI NA EGZOTIČNE DESTINACIJE PO CENI VEĆ OD 299€

U turističkoj agenciji ,"Travelland“ možete pronaći veoma zanimljive i povoljne ponude za odmor o kakvom maštate i to na mnogobrojnim egzotičnim destinacijama

Objavljeno: 16:58h

Ako maštate o odmoru na dalekim, egzotičnim destinacijama, uživanju ispod palmi uz koktele na beskrajnim peščanim plažama i uz pogled na prelepe plave horizonte, destinacije koje sigurno imate na umu su nasmejani Tajland, mistični Bali, kraljica Kariba - Kuba ili, možda, luksuzna Doha, zar ne?

U turističkoj agenciji ,"Travelland“ možete pronaći veoma zanimljive i povoljne ponude za odmor o kakvom maštate i to na mnogobrojnim egzotičnim destinacijama.

Neodoljiva kombinacija prirodnih lepota, bogate istorije, upečatljive kuhinje i gostoprimstva čini Tajland veoma privlačnim. U ,,Travellandu” kažu da vlada veliko interesovanje za posetu ostrvu Koh Samui, jednoj od najpopularnijih destinacija Tajlanda. Ovo ostrvo se nalazi u Tajlandskom zalivu i bogato je prelepim plažama sa brojnim restoranima i noćnim klubovima i nudi mnogobrojne aktivnosti poput raznih sportova na plaži, snorklinga, joge, ronjenja, jahanja slonova… Obiluje i mirnim, skrivenim plažama – pogodnim za opuštanje. Koh Samui je živahno, uzbudljivo mesto koje nudi odličan sadržaj i koje će sigurno ispuniti sva vaša očekivanja. Ovog leta, umesto ustaljenih destinacija, odaberite drugačiji odmor i upustite se, zajedno sa ,,Travellandom”, u avanturu zvanu Koh Samui! Polasci su 20. juna i 14. septembra.

Mnogima je prva asocijacija na Indoneziju njeno najpoznatije ostrvo Bali. Iako pripada zemlji sa najviše muslimana na svetu, neguje hinduizam i broji na destine hiljada velelepnih hramova i palata, zbog kojih nosi epitet ,,Ostrvo Bogova’’. Šarenolikost prizora i ponuda je zaštitni znak ovog rajskog ostrva. Kilometri peščanih plaža, slikovite terasaste plantaže pirinča, visoki aktivni vulkani, brze planinske rečice i vodopadi, kao i mnogo tropskih predela punih egzotičnog, divljeg života čekaju na vas! U svojoj ponudi za posetu Baliju turistička agencija ,,Travelland” ima niz hotela pozicioniarnih u oblasti Denpasara koji predstavlja kulturno sedište ostrva. ,,Travelland” organizuje polaske za Bali tokom aprila i maja a ako ipak birate letnji odmor da posetite ovaj specifičan dragulj Azije interesantni će vam biti ,,Travellandovipolasci 15. juna, 13. i 26. jula kao i 10. i 15. avgusta.

foto: Promo

Najveće ostrvo Karipskog arhipelaga, Kubu, otkrio je još davne 1492. Kristofer Kolumbo. Od tog trenutka počinje njena uzbudljiva istorija koja je danas čini jednom od najspecifičnijih država sveta. Kao i većina karipskih zemalja i Kuba obiluje prirodnim lepotama. Više od 3000 kilometara obale omogućili su razvoj turizma i ekonomski napredak. I danas je poseta Kubi san mnogih. Voda smaragdne boje, koralni grebeni, bujno zelenilo i bogata kulturna i istorijska baština privlače turiste i putnike iz čitavog sveta. Ipak, ono po čemu je Kuba drugačija od ostalih država Kariba jeste njen narod i njegova neverovatna energija. Ako poželite da ove godine posetite Havanu i Varadero ,,Travelland” je pripremio odlične ponude koji ne smete propustiti!

Surova pustinjska priroda sprečavala je vekovima Dohu da se razvije u bilo šta veće od prosečnog ribarskog sela na obali Persijskog zaliva. Otkrićem nafte situacija se drastično promenila i od tada Doha beleži samo prosperitet i prerasta u jedan od najinteresantnijih gradova sveta. Oni koji su je posetili, zadivljeni svim onim što ima da ponudi, dodelili su joj epitet „pustinjska oaza“. Kako je njene najbliže komšije – Dubai i Abu Dabi ne bi zasenili, Doha mnogo ulaže u obrazovanje, kulturu i infrastrukturu s ciljem da postane grad svetske klase pa je zato turistički sve popularnija i svake godine sve posećenija. Turistička agencija ,,Travelland” je pripremila odlične ponude za posetu Dohi a tokom februara, marta i aprila ,,Travelland” organizuje svakodnevne polaske. U Dohi, po vašem izboru, možete ostati 5, 6, 8 ili 10 dana. Svi ljubitelji tople klime, mora i peska ne bi trebali propustiti ovu priliku jer sa ,,TravellandomDohu mogu posetiti po ceni već od 299€!

Celokupnu ponudu za putovanje na egzotične destinacije možete pogledati na ,,Travellandovom” sajtu http://www.travelland.rs/ ili se za nju raspitati lično u prostorijama agencije ,,Travelland” u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

Bonus video:

Aleksandar je za 365 dana pročitao 300 knjiga

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.