Ovaj horoskopski znak bi danas mogao da prevari partnera (GIF)

VREME JE ZA HOROSKOP

Ovaj horoskopski znak bi danas mogao da prevari partnera (GIF)

Dobro pazite na voljenu osobz danas jer vam može biti neverna
Objavljeno: 09:51h

Danas vam je potrebna dodatna energija Ovan Ljubav: Niste raspoloženi za komunikaciju sa partnerom. Posao: Agresija na random mestu. To ce Vam stvoriti dodatnu tenziju, pa nećete biti u mogućnosti da razmišljate racionalno. Zdravlje: Bolovi u mišicima.

Bik Ljubav: Ukoliko budete u prilici, osamite se na kratko I napunite baterije . Posao: Mnogo radite i polako gubite tlo pod nogama. Pokušajte da usporite malo. Zdravlje: Osećate umor.
Blizanac Ljubav: Odlican dan da sednete i porazgovarate sa svojim partnerom o nesuglasicama koje Vas prate vec duži vremenski period. Posao: Povoljan dan za potpisivanje ugovora I dokumentacije, koja je bitna za Vaš poslovni položaj. Zdravlje: Problemi sa disajnim organima.
Rak Ljubav: Na emotivna dešavanja gledate previše dramatično. Pokušajte da se opustite malo. Budite spontani. Posao: Gubite volju za radom. Pokušajte da se angažujete malo više, jer trenutno niste u situaciji da nešto menjate. Zdravlje: Problemi sa kostima, zglobovima. Lav Ljubav: Pokušajte da razrešite u glavi dešavanja iz prošlosti. Posao: Poslovni aspekti su povoljni. Mogućnost pozitivnih promena na polju poslovanja. Zdravlje: Bez ozbiljnijih komplikacija. Devica Ljubav: Imate osećaj da se ništa ne dešava. To je samo faza, ne treba stvarati paniku. Posao: Šefovi su zadovoljni Vašim radom i zalaganjem. Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu. Moguci problemi sa krvnom slikom. Vaga Ljubav: Partner je zadivljen vašim snažnim emocijama. Posao: Akcija i jaka volja pokreću maštu. Saradnicima saopštavate nova rešenja, nove ideje na kojima želite da poradite. Zdravlje: Malaksalost, pad imuniteta. Škorpija Ljubav: Prevelika nervoza. Pokušajte da ne upadate u konflikte sa partnerom, nećete imati očekivane rezultate. Posao: Osećate se umorno i nervira Vas to što mislite da stagnirate. Zdravlje: Ne vidim ozbiljnije komplikacije, prolazna nervoza. Strelac Ljubav: Partner traži od vas da birate izmedu nje/njega i obaveza. Posao: Agresivni ste. To ce stvoriti veliki otpor zaposlenih ostvarenju Vaših ciljeva. Pokušajte da promenite ton. Zdravlje: Muči vas bešika. I u toplim danima , nosite papuče. Jarac Ljubav: Zakomplikujete stvari pre nego što se bilo šta konkretno desi. Pokušajte da se opustite. Posao: Previše se zamarate nebitnim detaljima. Nezadovoljni ste svojim finansijama, ali preko noći ne možete ništa konkretno promeniti. Zdravlje: Stanje stabilno. Vodolija Ljubav: Uživate u okviru porodice. Bez njihove podrške ništa nema smisao. Posao: Pred vama su napredak, priznanje i uspeh u materijalnim i duhovnim sferama. Novac stiže od strane Lava ili Ovna. Zdravlje: Bolovi u glavi, nogama. Ribe Ljubav: Moguće novo, interesantno poznanstvo. Ako ste slobodni, to je odlična prilika za nešto novo, ali ako ste u vezi obratite pažnju da ne zakomplikujete stanje na Vašem polju emocija. Posao: Kasnite sa realizacijom svojih poslovnih obaveza. Zdravlje: Malaksalost, pad imuniteta. Posetite lekara. Astrolog Saša Jevtić (Espresp.rs / Izvor: Astrousluge)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.