DA LI BISTE VOLELI DA ODETE NA OVO MESTO PO CENI VEĆ OD 299 EVRA? Otkrivamo vam kako i u čemu je tajna!
Mauricijus je jedno od najlepših ostrva na svetu, Foto: Promo

neverovatno

DA LI BISTE VOLELI DA ODETE NA OVO MESTO PO CENI VEĆ OD 299 EVRA? Otkrivamo vam kako i u čemu je tajna!

Tajland, Mauricijus, Vijetnam, Katar... Sve ovo vam je na dohvat ruke, uz velike popuste

Objavljeno: 08:20h

Egzotične destinacije mogu biti pravi izazov za sve one koji se prvi put susreću sa njima. Ipak, nepoznati predeli, drugačija kultura, običaji i način života su nešto što svako treba da iskusi bar jednom u životu. Ako ste u fazi istraživanja svoje idealne egzotične destinacije onda će vam sigurno biti interesantno ono što su nam preneli iz turističke agencije "Travelland", koja ovog meseca ima neverovatne ponude za daleka putovanja.

Pre nego što se odlučite za putovanje u neku daleku egzotičnu zemlju treba da porazmislite o tome šta očekujete, kakvi su vaši afiniteti i šta je u sferi vašeg interesovanja a šta ne.

foto: Promo

Ukoliko vam egzotično deluje istraživanje budističkih hramova, ulična hrana, ljudi otvorenog uma i nezaboravan provod – Tajland je idealna destinacija za vas. "Travelland" u svojoj ponudi za Tajland ima Bangkok, Pataju, Puket, Koh Samui i Hua Hin. Duge peščane plaže u kombinaciji sa tropskom klimom čine Tajland izuzetno privlačnim. Ovu neverovatnu zemlju sa "Travellandom" možete posetiti po ceni već 419€ i to 08. i 14. marta.

foto: Promo

Nedaleko od Tajlanda je i indonežansko ostrvo Bali, smešteno na samom obodu Indijskog okeana, koje vekovima u nazad zadivljuje svojom lepotom mnogobrojne posetioce. Na ovom ostrvu se još uvek živi po pravilima koja se decenijama nisu menjala. Prosečna godišnja temperatura od 30 stepeni omogućila je razvoj turizma koji je na ostrvo doneo obilje zabave, uzbudljiv noćni život, atraktivne vodene sportove...i mnogo turista iz čitavog sveta. Uz pomoć turističke agencije "Travelland" Bali možete posetiti i vi i to već 25. aprila po ceni već od 679€.

Još jedan biser jugoistočne Azije jeste Vijetnam. Smešten je na obali Južnog kineskog mora i izlazi na Tajlandski zaliv. On je zemlja bogate kulture, neverovatnih pejzaža, predivnih plaža... Ima veoma bogatu istoriju i potpuno autentičan način života. Ako se odlučite za Vijetnam "Travelland" će vas povesti u nezaboravnu avanturu u Hanoj, Ho Ši Min i Mui Ne.

foto: Promo

Ako, ipak, više volite luksuzna putovanja primamljivo će vam zvučati Dubai - moćan, raskošan i moderan grad na obali Persijskog zaliva. Bistro plavo more, plaže sa belim peskom i pogled na gradske horizonte je nešto što se ne viđa baš svakoga dana. Širok spektar hotela koje "Travelland" ima u svojoj ponudi daje vam idealnu priliku da odaberete smeštaj koji vašem senzibilitetu najviše odgovara. U njegovom komšiluku nalazi se i Doha, moderna "pustinjska oaza", prestonica najbogatije države na svetu i grad u kome možete videti mnogobrojne nesvakidašnje prizore nastale ljudskom rukom. Tokom februara, aprila i marta "Travelland" organizuje svakodnevne polaske za ovaj grad koji možete posetiti po ceni već od 299€.

foto: Promo

Na velikoj mapi turističkih destinacija Kuba se oduvek izdvajala svojom autentičnošću. Ako volite istoriju pomešanu sa specifičnim načinom života i pogledima na svet onda Kubu ne smete propustiti. Bilo da želite da posetite samo Vradero ili i Havanu "Travelland" će vam organizovati putovanje za pamćenje. Takođe, uz pomoć "Travellanda" možete uživati i na predivnom Mauricijusu, ostrvu očaravajuće prirode i prelepih peščanih plaža. Ništa manje nije interesantna ni "Zemlja večitog sunca", kako širom sveta nazivaju Sejšele, koji se sastoje od od 115 granitnih i koralnih ostrva i predstavlja pravi mali izolovani raj, bogat fascinantnim prizorima, plažama i morem.

foto: Promo

Neverovatnih 120 kilometara peščanih plaža Jamajke, takođe čekaju na neke od vas. Ovo božanstveno ostrvo u Karipskom moru, čuveno po bujnoj vegetaciji, nestvarnoj prirodi, tirkiznoj boji mora i bogatoj istorijskoj i kulturnoj baštini je takođe jedna od destinacija koje u svojoj ponudi ima turistička agencija "Travelland". Pored Jamajke, "Travelland" u ponudi ima i jednu od najromantičnijih svetskih destinacija - Maldive. Ovaj raj za ljubitelje kupanja, jedrenja i ronjenja čini oko 1190 koralnih ostrva, grupisanih u 26 atola, izuzetno male nadmorske visine. Kažu da je odlazak na Maldive "putovanje života" a popularnost ove destinacije uvećavaju prognoze da će ova ostrva nestati u narednih sto godina.

foto: Promo

Celokupnu ponudu za putovanje na egzotične destinacije možete pogledati na "Travellandovom" sajtu http://www.travelland.rs/ ili se za nju raspitati lično u prostorijama agencije "Travelland" u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

foto: Promo

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.