NEĆETE VEROVATI! Još SAMO DANAS važe ova PRAVILA za letovanje u Grčkoj! ZOVITE DO KRAJA DANA! (FOTO)
Travelland vas vodi u Grčku, Foto: Promo

ODMOR IZ SNOVA

NEĆETE VEROVATI! Još SAMO DANAS važe ova PRAVILA za letovanje u Grčkoj! ZOVITE DO KRAJA DANA! (FOTO)

Ako svake godine jedva čekate svoj letnji odmor ali vam stres izazivaju visoke cene koje pronalazite u jeku sezone onda je pravo vreme da razmislite

Objavljeno:

Ako svake godine jedva čekate svoj letnji odmor ali vam stres izazivaju visoke cene koje pronalazite u jeku sezone onda je pravo vreme da razmislite gde grešite i kako da vam odmor bude baš to – odmor. Istraživali smo i saznali koji su to ključni koraci koje trebate da načinite u naredna 3 dana kako biste letovali gotovo upola cene!

Najpre je važno da odlučite gde želite da letujete u Grčkoj. Da li vas fascinira bliža, severnija obala ove zemlje ili ipak želite da idete južnije? Da li više uživate u luksuznom ambijentu ili vam je smeštaj manje važan? Kakve plaže volite i šta vam je prioritet u naselju u kome ćete letovati?

Travelland vas vodi u Grčku
Travelland vas vodi u Grčkufoto: Promo

Ako se odlučite za neku bližu destinaciju najbolju ponudu imaju lokacije duž egejske obale Halkidikija. Recimo, na Sitoniji, možete letovati u veoma luksuznim Porto Carras hotelima sa 5 zvezdica po sniženim cenama od čak 45% ako se odlučite za rane rezervacije smeštaja. Uz pomoć turističke agencije ,,Travelland” do 31. januara možete odabrati smeštaj u Meliton ili Sithonia hotelu po daleko povoljnijm cenama nego u sezoni.

Travelland vas vodi u Grčku
Travelland vas vodi u Grčkufoto: Promo

U njihovoj blizini je i hotel Athena Pallas Village koji takođe nudi uslugu od 5 zvezdica a za sve one koji se interesuju za nešto manje ekskluzivne hotele, ,,Travelland” na Sitoniji izdvaja Lagomandra i Lagomandra Beach Hotele, smeštene na divnoj lokaciji između prelepih brdskih predela. Zatim, u mestu Nikiti, Elea Village 3* i Lily Ann Village 3* kao i mali udoban hotel nadomak peščane plaže Diaporos 3* u mestu Vurvuru, koji će oduševiti ljubitelje tople, domaćinske atmosfere i porodice sa decom. Za ove hotele su aktuelni popusti i do 32% za rezervacije i uplate do 31.01.

Travelland vas vodi u Grčku
Travelland vas vodi u Grčkufoto: Promo

Dakle, vaše je samo da odaberete i rezervišete na vreme i uštedećete! Pored odabira lokacije ključne su rane rezervacije smeštaja jer vam omogućavaju da u pojedinim hotelima boravite po ceni apartmana. Na primer, u pojedinim hotelima na Kasandri ,,Travelland” nudi popuste i do 47%. Praktično možete letovati upola cene!

Grand Victoria i Grand Otel su već nekoliko godina jedni od najposećenijih hotela u Haniotiju. Na samo par kilometara od njih, u Pefkohoriju, vlada slično interesovanje za Atrium i Anna hotel a popularni su i Miraggio Thermals sa 5* koji se nalazi na najjužnijem delu Kasandre, ali i Pashos u mestu Kriopigi za koji važi popust od čak 47%.

Travelland vas vodi u Grčku
Travelland vas vodi u Grčkufoto: Promo

Na Kasandri su još interesanti hoteli Simantro Beach, Athos Palace i Pallini Beach sa 4 zvezdice i Theophano Imperial Palace iz kategorije 5 zvezdica.

Ako Halkidiki nije vaš izbor ,,Travelland” ima još odličnih ponuda na severu Grčke. Lucy Hotel u Kavali je veoma ekskluzivan i jedan je od najpopularnijih hotela sa 5 zvezdica. Još istočnije se nalazi Aleksandropolis u kome ,,Travelland” ima sjajnu ponudu za dva hotela s 4 zvezdice – Filosxenia Ismaros i Grecotel Egnatia.

Ako vas privlače egzotične, ostrvske destinacije, ,,Travelland” ima specijalne ponude za Tasos i odličan hotel Thassos Grand Resort sa 5 zvezdica. U prelepom ambijentu, smešten uz samu obalu, okružen vegetacijom i prirodnim lepotama nalazi nalazis se Makryammos Bungalows sa 4 zvezdice.

Za ljubitelje planinskih pejzaža uz more, jugozapadno od Halkidikija, nedaleko od Olimpa, nalazi se fantastičan hotel Cronwell Platamon sa 5 zvezdica u kome možete boraviti po cenama sniženim za 30%.

Travelland vas vodi u Grčku
Travelland vas vodi u Grčkufoto: Promo

Planirajte na vreme i požurite da iskoristite neverovatne popuste na rane rezervacije i letujete po cenama sniženim i do 47%! ,,Travellandova” akcija traje do 31. januara.

Više informacija možete pronaći na ,,Travellandovom” sajtu http://www.travelland.rs/ ili u prostorijama agencije ,,Travelland” u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.