Ona je NAJSTARIJI SUPERMODEL na svetu, ali još uvek snima reklame PUNOM PAROM! (FOTO) (VIDEO)
Dajan Self najstariji model na svetu, Foto: Print Screen Youtube

i dalje je svi voole

Ona je NAJSTARIJI SUPERMODEL na svetu, ali još uvek snima reklame PUNOM PAROM! (FOTO) (VIDEO)

Iako ima skoro 90 godina, Dafni i dalje radi punom parom, karijeru je započela još pre 70 godina, a od prvog poziranja ne prestaje da se pojavljuje na pistama

Objavljeno:

Najstariji supermodel na svetu Dafni Self ima 89 godina i još uvek radi punom parom. Između ostalog snimila je i novu kampanju, ovog puta za kozmetičku liniju "Eyeko" i tako još jednom pokazala da su godine samo broj.

Dafni je snimila reklamu za novu maskaru "Bespoke" i tom prilikom ispričala kako je započela karijeru modela. Modelingom je počela da se bavi 1950-ih godina kada je imala 20 godina, a na scenu se vratila kada je u 70. godini za "Vogue" govorila o starenju. Govoreći o novoj maskari, Dafni je rekla da su joj trepavice prilično duge, ali da voli da budu još duže i gušće.

A post shared by Eyeko (@eyeko) on

"Eyeko" je angažovao Dafni zajedno s mlađim modelima jer kampanja ima cilj da pokaže da isto ne odgovara svima. Iz kompanije tvrde da nova linija omogućava korisnicima da kreiraju maskaru koja najbolje odgovorava njihovim trepavicama.

A post shared by Daphne Selfe (@daphneselfe) on

Kako bi izabrali savršenu maskaru, korisnice opisuju svoje trepavice, izaberu efekt koji im je najvažniji, a zatim biraju odgovarajuću četkicu.

A post shared by Daphne Selfe (@daphneselfe) on

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.