NEVEROVATNA PONUDA! POSETITE KATAR NAJBOGATIJU DRŽAVU NA SVETU PO CENI VEĆ OD 299€!
Doha, Foto: promo

na Arabijskom poluostrvu

NEVEROVATNA PONUDA! POSETITE KATAR NAJBOGATIJU DRŽAVU NA SVETU PO CENI VEĆ OD 299€!

Turistički je posećena tokom cele godine, a najbolje vreme za posetu ove luksuzne države je tokom zime i proleća

Objavljeno:

Zvanično najbogatija država sveta, Katar, nalazi se na Arabijskom poluostrvu i izlazi na topli Persijski zaliv. Turistički je posećena tokom cele godine, a najbolje vreme za posetu ove luksuzne države je tokom zime i proleća, pogotovo u februaru, martu i aprilu, kad je i vrhunac sezone. Ova zemlja je prebogata naftom, a poslednjih godina se sve više modernizuje, ulaže u turizam a pogotovo u svoj glavni grad Dohu koja veoma dobro parira lokalnim konkurentima – Dubaiju i Abu Dabiju.

Iako ne deluje turistički previše atraktivno, Katar itekako ima šta da ponudi. Ovde su kristalno bistre vode Pesijskog zaliva i peščane plaže idealni za ljubitelje laganog odmora, uživanja na plaži i plivanja.

Travelland
Travellandfoto: promo

Doha, glavni grad Katara, je nekada bila malo selo koje je živelo od ribarstva i lova na biserne školjke. Njen ekstremno brzi razvoj je došao sa otkrićem nafte. Danas, ova savremena pustinjska oaza išarana oblakoderima, pravi je raj za turiste. Centar grada se pruža duž Korniša, široke i krivudave avenije uz zaliv. Tu se nalaze Muzej islamske umetnosti, kao i park Al Rumaila, veoma pogodan porodice sa decom. Najpopularnije mesto u Dohi je suk Vakif, lavirint ulica u kojem se nalaze brojni gastronomski specijaliteti raznih naroda i gde mirisi dopiru sa svih strana. Suk je najposećeniji uveče i tokom noći.

Doha
Dohafoto: promo

Ukoliko ne možete da odolite kupovini, Doha nudi brojne šoping-molove. Najlepši i najatraktivniji je Velađo. Popularna je i Perla, veštačko ostrvo gde se gradi novo naselje u obliku školjke, s biserom u sredini, načičkano luksuznim šoping-centrima i modernim soliterima i skupim jahtama koje stoje u marini. Zanimljivo je da je to jedino mesto u Dohi gde stranci mogu da kupe nekretnine.

Doha
Dohafoto: promo

Doha može da se pohvali mnogobrojnim kulturnim objektima, uključujući čuveni Grad obrazovanja, koji kao da je dopremljen iz budućnosti, baš kao i Nacionalni muzej.

Doha
Dohafoto: promo

Turistička agencija ,,Travelland” je ove zime pripremila fantatične ponude za posetu Dohi! Svi ljubitelji tople klime, mora i peska ne bi trebali propustiti ovu ponudu jer Dohu mogu posetiti po ceni već od 299€! U svojoj ponudi za posetu Dohi ,,Travellandima hotele iz kategorije četiri i pet zvezdica no, znajući standard Katara, oni će zasigurno premašiti sva vaša očekivanja.

Doha
Dohafoto: promo

,,Travellandtokom februara, marta i aprila orgzanizuje svakodnevne polaske za Dohu a po vašem izboru možete ostati 5, 6, 8 ili 10 dana.

Doha
Dohafoto: promo

Celokupnu ponudu za posetu Dohi možete pogledati na ,,Travellandovom” sajtu http://www.travelland.rs/ ili se za nju raspitati lično u prostorijama agencije ,,Travelland” u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

Doha
Dohafoto: promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.