Da li ste spremni da čujete posebnu poruku koju vam šalju DUHOVI? Onda odaberite sliku koja vas najviše privlači! (FOTO)
Duhovna poruka, Foto: thewildchild.co.za

Budite onakvi kakvi jeste

Da li ste spremni da čujete posebnu poruku koju vam šalju DUHOVI? Onda odaberite sliku koja vas najviše privlači! (FOTO)

Svako je osetio učinke intenzivne energije ovih dana i zbog takvih energetskih uticaja možete primetiti da ste super osetljivi

Objavljeno:

Svako je osetio učinke intenzivne energije ovih dana i zbog takvih energetskih uticaja možete primetiti da ste super osetljivi. Uz sve to, korisno je da se obratite duhu za malo vođstva. Na pravom ste mestu ako želite da saznate vašu duhovnu poruku.

Odaberite jednu sliku da biste otkrili svoju poruku.

Duhovna poruka
Duhovna porukafoto: thewildchild.co.za

1. slika

Možda osećate potrebu da se branite ovih dana jer postoje neki nesporazumi s drugima Duhovni savet za vas je da čekate i udahnete pre nego što reagujete! Treba da se smirite.

Ponekad možete objasniti svoj stav i obraniti se pre nego što postanete plavi u licu i to ne čini nikakvu razliku. Citiramo Bernarda Baruha: Budite onakvi kakvi jeste i govorite ono što osećate, jer oni kojima smeta nisu bitni, a oni koji su bitni - njima ne smeta.

foto: thewildchild.co.za

2. slika

U trenutku kada se odlučite da se stvarno posvetite i donesete potrebne odluke, za koje znate da ih morate doneti, počećete da brzo napredujete. Nema više žongliranja sa svojim izborima. Fokusirajte svoj um i onda ostanite predani svom izboru.

Čitav Svemir čeka da se odlučite i obvežete da poštujete svoju odluku. Vi činite stvari komplikovanima. Pripremite se da budete lansirani prema svojim snovima!

foto: thewildchild.co.za

3. slika

Duh zahteva da se susprežete saosećanje prema svojim bližnjima. Svako od nas se bori i ima svoju posebnu bitku ili dve i postoji nekoliko ljudi oko vas koji bi uveliko imali koristi od vaše podrške.

Držite toliko svetla u srcu i možete mnogima osvetliti put u ovim izazovnim vremenima.

foto: thewildchild.co.za

Bonus video:

Ovo cveće samo govori kada mu treba voda

(Espreso.co.rs / atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.