Ako ste ovaj horoskopski znak, danas ćete nekoga odvući u krevet (GIF)

VREME JE ZA HOROSKOP

Ako ste ovaj horoskopski znak, danas ćete nekoga odvući u krevet (GIF)

Neko će se danas dobro zabaviti i možda sa žurke povede nekoga kući, a nekome preti korpa jer je sebičan i misli samo na sebe
Objavljeno: 10:15h

Danas su vam zvezde jako naklonjene Ovan Ljubav: Dan je pogodan za pojačanu erotiku i strast. Moguće je upoznavanje zanimljive osobe u nekom restoranu. Posao: Mnogi misle da niste spremni I sposobni i da uradite poslove i zadatke, koji su pred vama. Jaki ste i pokazaćete svoju moć Zdravlje: Problem sa venama. Bik Ljubav: Morate biti malo konstruktivniji kada su emocije upitanju. Morate shvatiti da je mnogo teže održavati vezu, nego ući u vezu sa partnerom. Posao: Osećate prevelik pritisak na polju poslovanja. Potrebno je da se malo bolje organizujete. Obratite se nekome za pomoć. Zdravlje: Problemi sa organima za varenje. Blizanac Ljubav: Lepi trenuci sa osobom koja Vas voli. Morate biti istrajni u svojoj vezi. Vi ste neko ko voli zaljubljenost, strast I seks. Posao: Posao vam je važan, jer imate sve izglede da se probijete na vrh. Zdravlje: Povećana nervoza.

Rak Ljubav: Previše ste usmereni na sebe. Pričate samo o Vašim problemima. To neće ni jedan partner da toleriše na duže staze. Posao: Prijatan dan u poslovnom okruženju. Zdravlje: Psihički ste sebe ubedili da Vam je loše. Lav Ljubav: Uživajte u ljubavi i lepom vremenu. Ovo je dobar dan za slobodne Lavove, koji idu putem sreće i novih ljubavi. Posao: Prezaposleni ste. Dobro sarađujete sa osobama koje su rođene u znaku Ovna i Lava. Zdravlje: Odlično se osećate. Pripazite na pritisak. Devica Ljubav: Prevelika analiza Vas može dovesti do razočarenja. Pustite da se stvari odvijaju svojim tokom. Posao: Odlični aspekti na polju poslovanja. Moguće pohvale za Vaš rad i angažovanje. Zdravlje: Problemi sa želucem. Vaga Ljubav: Početak dobro komunikacije, koja može dovesti do zbližavanja. Posao: Efikasnost u radu je tu, ali niste raspoloženi za komunikaciju. Povlačite se. Saradnici su navikli da od vas dobijaju gotova rešenja. Zdravlje: Razdražljivi ste. Škorpija Ljubav: Previše ste napeti I zatvoreni. Partner ne može da zna šta Vas muči, ako se malo ne otvorite prema njemu. Posao: Poslovni aspekti su dobri. Imate podršku od strane saradnika. Moguće je unapređenje. Zdravlje: Povećana nervoza. Strelac Ljubav: Stižu do vas informacije koje će vam pomoći da se konačno odlučite šta dalje. Posao: Iskoriste ovaj posebno snažan dan u vašoj karijeri. Može vam doneti povoljne prilike i uspeh. Zdravlje: Osetljiv stomak. Jarac Ljubav: Ako ste se oslobodili prošlosti, imate odlične aspekte za početak nove romanse. Posao: Nervoza zbog aktuelnih poslovnih promena. Morate se koliko- toliko opustiti, jer na neke stvari ne možete uticati. Zdravlje: Problemi sa kičmom. Vodolija Ljubav: Imate zahteve koje drugi ne mogu da razumeju. Probajte da se opustite, možda uspete da šarmirate nekog. Posao: Niste raspoloženi za rad. Pokušajte da se fokusirate na projekat na kojem radite. Zdravlje: Malaksalost, unosite više tečnosti. Ribe Ljubav: Skloni ste prevelikoj sumnji. Dajte malo prostora da osoba koja je zainteresovana za Vas pokaže svoje pravo lice i namere. Posao: Reagujete isuviše emotivno na kolege koje Vas okružuju. Njihovi komentari Vas pogađaju. Zdravlje: Bez ozbiljnih tegoba. Astrolog Saša Jevtić (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.