Koje biste usne PRVO POLJUBILI? Samo jedne od njih su STVORENE ZA VAS! (FOTO) (GIF)
Koje biste usne prve poljubili?, Foto: meowgag.com

MA, ŠTA MI REČE?!

Koje biste usne PRVO POLJUBILI? Samo jedne od njih su STVORENE ZA VAS! (FOTO) (GIF)

Vi preokrećete teške zadatke u zabavu i pristupate im inteligentno i sa željom, vi ste osoba koja menja svet

Objavljeno: 15.01.2018. 09:48h
  • 57

Mislite da boja koja vam se najviše sviđa na usnama ne može reći mnogo toga o vama. Varate se, baš ona može reći mnogo toga o vašoj unutrašnjoj lepoti.

Usne koji vam se sviđaju toliko da biste ih poljubili, mogu reći nešto o vašoj ličnosti i o vašoj unutrašnjoj lepoti. Pogledajte sliku ispod i odaberite usne koje želite da poljubite!

Svaka boja ima određeno značenje, a usne će otkriti nešto posebno o vama.

Koje biste usne prve poljubili?
Koje biste usne prve poljubili?foto: meowgag.com

1. Usne

Živite život s lakoćom. Za vas, svaki pojedini zadatak je test koji će vam pokazati možete li mu se potpuno predati. To je jedini način da živite bez previše anksioznosti i pritiska. Preokrećete teške zadatke u zabavu i pristupate im inteligentno i sa željom.

2. Usne

Ako vam se sviđa ova boja ruža i ako biste poljuboili ove usne, to znači da ste osoba koja obično pristupa stvarima s bistrom glavom. Jasno vidite svoj cilj i nikad ga ne gubite iz vida.

Zahvaljujući vašoj posvećenosti postići ćete sve što želite da postignete. Ali nikada ne delujte bez razmišljanja. Napravite malo vremena i procenite situaciju. Tako ćete, napokon postići ono za čim stvarno žudite!

Dečko i devojka se maze
Dečko i devojka se mazefoto: giphy

3. Usne

Odabir ovih usana govori da puno razmišljate, a ponekad, to razmišljanje sprečava vas da vidite ugodne i jednostavne strane stvari. Ali ta skrivena želja se razvija i na kraju će vam pomoći da pronađete stabilnost između mudrosti i emocija. Imate sve što je potrebno da razbijete finu liniju između racionalnosti i emocionalnosti, a to će vam pomoći u svladavanju uspona i padova u vašem životu.

4. Usne

Imate mnogo nevidljivih talenata. Kreativna ste i maštovita osoba. Zbog svoje sposobnosti da se usredotočite možete snažno izraziti svoje mišljenje što rezultira uravnoteženim umom. Iskoristite ovu prednost, posebno u teškim situacijama, jer ste u stanju da ostanete mirni i zadržate bistru glavu čitavo vreme. Uvek držite stvari pod kontrolom i raščišćavate stvari koje su vam bitne u životu.

Devojka sa šljokicama na dlanu
Devojka sa šljokicama na dlanufoto: profimedia

5. Usne

Vi stvarima pristupate kvantitativno i s velikom energijom. Taktični ste, suptilni, saosećajni i tačno znate šta želite od života. Ipak, još uvek morate da uložite napor da postignete svoj cilj. Vaša aktivna priroda čini vas hrabrima i obično dovršite ono što ste odlučili da učinite, jer u protivnom umete da kritikujete sebe. Ne postavljate za cilj nemoguće stvari, već se trudite da postignete ono što stvarno i možete.

6. Usne

Imate snažnu i prepoznatljivu ličnost. Odlučni ste, pokazujete veliku mentalnu snagu i imate snažnu vatru u vama koja se bori s toliko energije. Suočili ste se s nekim grubim stvarima u vašem životu, ali sada je sve iza vas. Imate sve što je potrebno da se izdignete is svega poput feniksa iz pepela.

Pronalazač otkriva novi izum
Pronalazač otkriva novi izumfoto: giphy

Bonus video:

Haljina sa 100 lica koja bi ženama mogla da olakša život

(Espreso.rs / Izvor: meowgag)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media