SAT U KOM STE ROĐENI otkriva kako biste potrošili LOTO DOBITAK! (FOTO) (GIF)
Loto listić, Foto: pixabay.com

o čemu maštate?

SAT U KOM STE ROĐENI otkriva kako biste potrošili LOTO DOBITAK! (FOTO) (GIF)

Osim dana, meseca i godine rođenja, svaki sat u danu ima određenu astrološku frekvenciju

Objavljeno:

Osim dana, meseca i godine rođenja, svaki sat u danu ima određenu astrološku frekvenciju pa tako igra jako važnu ulogu kad je reč o igrama na sreću i kako ko troši novac.

10 UVRNUTIH STVARI koje nas je 2017. godina naučila O SEKSU! (GIF)

U koliko sati ste vi rođeni? To navodno otkriva kakve prioritete imate kada je potrošnja u pitanju. Proverite što biste uradili sa dobitkom na lotou da kojom srećom osvojite dobitak u igrama na sreću:

Loto loptice
Loto lopticefoto: giphy

1. Rođeni između ponoći i četiri sata

Odluke donosite brzo i još brže ih sprovodite u delo. Nikad ne varate već insistirate na poštenju. Dobitak na lutriji ne bi zadržali samo za sebe, već bi pomogli porodici i uložili novac u uređenje kraja u kom živite.

2. Rođeni između četiri i osam sati

Vi ste osoba koja uči kroz svako novo iskustvo zato u vašem vokabularu ne postoje reči kao što su odustajanje ili poraz. Novac biste stavili u banku pa ga umereno trošili na sebe i bližnje.

Loto listić
Loto listićfoto: pixabay.com

3. Rođeni između osam i dvanaest sati

Imate dobre organizacione sposobnosti, lako se uklapate u različite grupe ljude i uz pomoć drugih postižete značajne rezultate. Vaše oružje je jak takmičarski duh. Novac biste uložili u pokretanje samostalnih poslovnih projekata.

4. Rođeni između 12 i 16 sati

Vaša sklonost posvećivanju pažnje temelnnom izučavanju svega onoga što vas zanima čini vas upornim igračem. Osvojeni iznos omogućio bi vam dugo priželjkivana daleka putovanja.

Dobitnik na Lotou
Dobitnik na Lotoufoto: giphy

5. Rođeni između 16 i 20 sati

Uvek ste spremni da pomognete drugima i da ih podstičete da izraze svoje najbolje karakteristike. Dobitkom biste pomogli deci i porodici da ostvare svoje ambicije i posvetili ste svojim mnogobrojnim hobijima.

6. Rođeni između 20 sati i ponoći

Vaše akcije utemeljene su na jakim moralnim principima, odlikuje vas velika humanost, te spremnost da svakome pomognete u nevolji. Darovali biste dio novca u dobrotvorne svrhe, a preostali iznos uložili u nekretnine.

foto: giphy

Bonus video:

7 razloga zašto je ZIMA najbolje godišnje doba ZA SEKS?

Ako niste znali ovaj period godine idealan je za vođenje ljubavi. Zašto? Evo vam dovoljno razloga posle kojih vaš partner/partnerka neće moći da vas odbije.

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.