8 ROĐAKA koje nikako NE MOŽEŠ DA IZBEGNEŠ za praznike! (FOTO) (GIF)
velika porodica na božićnom ručku, Foto: profimedia / pixabay.com

jer ih svi imaju

8 ROĐAKA koje nikako NE MOŽEŠ DA IZBEGNEŠ za praznike! (FOTO) (GIF)

Nova godina, Božić, okupiće ih na jednom mestu, a kakav je provod sa njima, to samo vi znate...

Objavljeno:

Praznici su nezamislivi bez njih, ali možda baš u njima leži čar prazničnog duha... Nova godina, Božić, okupiće ih na jednom mestu, a kakav je provod sa njima, to samo vi znate...

Jer svi imamo bar jednog takvog...

1. Zgodnog rođaka / rođaku

Da, ona devojka /dečko na koju se pališ od kad znaš za sebe i proklinješ dan kad si saznao da ste u rodu. Najgore je što moraš izdržati čitav ručak, a da ne primeti da je pohotno gledaš.

zgodna rođaka
zgodna rođakafoto: giphy

2. Onaj starac koji je već godinama korak do smrti i sve deprimira oko sebe

Opis je nekako dovoljan sam po sebi, ali ako nisi siguran odnosi li se to na tvog člana porodice, posušaj dalje. Ok, nije on/a kriv što je star/a kao Biblija, ali koju god temu da započneš ona nastavi sa "Sinko moj, brzo ću ja umreti" i tako već godinama... Zašto više niko ne priča o vremenu?!

dečak se dosađuje
dečak se dosađujefoto: giphy

3. Rođak kome je sve takmičenje

Ono kad se i jedenje vruće supe pretvori u takmičenje ko će je prvi pojesti... Znaš o čemu pričamo, onaj rođak koji mora biti najbolji u svemu. Em je prvi u vrtiću znao zavezati patike, em je prvi naučio abecedu, em je prvi smuvao devojku... #fun

Rođak kome je sve takmičenje
Rođak kome je sve takmičenje foto: giphy

4. Deda ili ujak koji prvi zahrče

Da, onaj koji nakon porodičnog ručka ide samo na tri minuta sesti na kauč. I onda cela kuće sluša motorno hrkanje. I svi mora biti tiho.

rođak koji prvi zahrče
rođak koji prvi zahrčefoto: giphy

5. Teta s crvenim ružem za usne

Da, ona koja nikad nije čula za "leteće poljupce" nego svaki put ostavi užasan trag na tebi... koji se nikako ne može skinuti. Na kraju izgledaš k'o neka loša verzija klovna.

 rođaka s crvenim ružem za usne
rođaka s crvenim ružem za usnefoto: giphy

6. Božićni kuvar

Njega svi volimo. To je onaj član porodice kom je životna misija da su svi siti i da nikome ništa ne nedostaje. Njegov zadatak je da je sto pun najukusnijih delicija i deserata kojih se mogu postideti i najbolji kuvari sveta. Poznati kao anđeli zaštitnici Božića, doživeće male nervne slomove ako nekome neko od jela nije bilo baš najbolje.

Božićni kuvar
Božićni kuvarfoto: giphy

7. Very merry pijanac

Znaš onaj stric koji je sve radosniji kako dan odmiče? Da, nije to zbog prazničnog duha nego zbog čaše koja je uvek puna u njegovoj ruci. Ovaj stric ima dve verzije ili je onaj srećni pijanac ili će se pofajtati sa pola familije, mama će se rasplakati, baka će ponavljati sine, kćeri, šta sam ja Bogu skrivila, ujak će i dalje hrkati, a dedi će pretiti infarkt.

Very merry pijanac
Very merry pijanacfoto: giphy

8. Serijski dejter

Da, brat, sestra, strina... ma neki član porodice koji svake godine na božićni ručak dovede novog dečka ili devojku koji im je ljubav života i koja naravno traje sve skupa mesec i po dana. Nije ni čudo što ne možeš zapamtiti kako se zovu i koja im je to po redu ljubav života te godine...

Božićni dejter
Božićni dejterfoto: giphy

Bonus video:

Ove godine neka na vašoj jelici zaigraju papirne balerine!

Ove balerine će ulepšati svaku jelku, a prave se za samo nekoliko minuta. sve što vam je potrebno da ih napravite su papir i lepak. Savijate, crtajte i seckajte... Haljinice možete obojiti i različite boje, možete zalepiti i šljokice na njih... Prepustite se mašti i uživajte praveći ih

(Espreso.co.rs / Izvor: joomboos.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.