10 ilustracija u kojima će se prepoznati SVAKA OD VAS! (FOTO) (GIF)
devojka u jakni, Foto: Planet Prudence

ŽENSKE STVARI!

10 ilustracija u kojima će se prepoznati SVAKA OD VAS! (FOTO) (GIF)

Ove ilustracije ste sigurno već videli i verovatno se baš lepo nasmejali, ali one kriju jednu tužnu priču

Objavljeno: 16:16h

Već ste videli da se ove ilustracije šire brzinom svetlosti na svim društvenim mrežama, nije ni čudo kad stvarno dobro opisuju život jedne devojke u kojima se ostale devojke mogu prepoznati... Ono što ne znate je da ih crta ilustratorka iz Belgije, poznatija kao ‚‚Planet Prudence", a na njene ilustracije ćete zavrištati od smeha, bar dok ne pročitate njenu čitavu priču.

7 ilustracija koje pokazuju da je ljubav u MALIM STVARIMA! (FOTO)

Ono što sigurno ne znate je zašto se ove ilustracije šire tako brzo. Prudens se naglo se razbolela. Prvo je osetila da joj snaga napušta telo i da može da spava po ceo dan. Posete lakarima i analize su trajale mesecima, na kraju je utvrđeno da Prudens boluje od CFS/ME sindroma.

Prudens je brzo izgubila snagu u organizmu, potpuno je zavisna od drugih i uopšte ne sme da ostaje bez nege. Više ne može da vozi kola, da hoda ni da radi bilo kakvu drugu aktivnost koja iziskuje minimum fizičke snage. Jedino što joj daje snagu je njen svet umetnosti u kom može da sve zaboravi.

Ove ilustracije koje se šire svim društvenim mrežama su njen poziv za pomoć, poziv da donirate bilo koji iznos koji ste u mogućnosti i da joj tako pomognete da skupi sredstva za negu i lečenje.

CFS/ME je sindrom mijalgijskog encelofalomijelitisa ili sindrom hroničnog umora CFS, bolest koja nema univerzalne simptome ni način lečenja. Tretmanima se može poboljšati stanje pacijenata, ali se osoba nikad ne može vratiti na stanje pre boleseti, nije poznato šta je izaziva. Bolest se razvija šest meseci, a prvi simptomi su jak umor i velika iscrpljenost, loša koncetracija i otežano pamćenje.

Način na koji joj možete pomoći planetprudence.com

Foto: Planet Prudence Instagram planetprudence.com

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Bonus video:

Naučite kako da savršeno uklapate boje u enterijeru

Odavno je dokazano da boje utiču na naše raspoloženje. Raspored, veličina i kombinacija. Većina ljudi ne obraća mnogo pažnju na uklapanje boja po modelu važno da je jeftino. Ali, ne mora uopšte da bude skupo. Potrebno je samo malo veštine a ovaj video će vam dati par ideja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.