NIKAD LEPŠE! TOP 10 ideja kako da SKOCKATE NOVOGODIŠNJI POKLON! (FOTO)
Foto: Print screen pinterest / DIYScom / lia griffith / Linda Baker

jednostavno, a efektno

NIKAD LEPŠE! TOP 10 ideja kako da SKOCKATE NOVOGODIŠNJI POKLON! (FOTO)

Ma kakav da je, poklonu se u zube ne gleda, ali ako se poklon zanimljivo upakuje, oduševljenje je gotovo zagarantovano

Objavljeno:

Kupovina poklona može da bude pravi izazov, ali kada pakovanje dođe na red, tu već možemo da pustimo mašti na volju. Uz neke od ovih predloga možete da sa stvarčicama koje imate u kući, uz malo ljubavi, truda i kreativnosti napravite najlepše upakovan poklon koji je neko mogao da zamisli.

1. Beli ukrasni papir sa novogodišnjim motivima, građevinski kanap i par grančica neke zimzelene biljke je sve što vam je potrebno da vaš poklon izgleda savršeno!

foto: petiteandbold.com

2. Poklanjate nekome piće ali niste stigli da kupite ukrasnu kesu? Jedan šal će rešiti vaš problem i učiniti vaš poklon jedinstvenim!

foto: temeculablogs.com

3. Malo ukrasnog papira, i pomalo pahuuljica - upravo ste poklon pretvorili u trup Sneška Belića. Klinci će biti oduševljeni!

foto: pnterest / Linda Baker

4. Lampioni, lampioni... za Novu godinu nam je dozvoljeno da ih kačimo svuda, pa čak i na poklone, zašto da ne?

foto: DIYs.com

5. Lepo pišete ili imate dara za crtanje? Iskoristite to i jedan običan papir ukrasite jednostavnim ilustracijama koje pričaju svoju priču. Sigurno ćete na taj način oduševiti nekoga!

foto: www.pinterest.com/annepoe

6. Crna, bela i zlatna - boje sa kojima nema promašaja! Jednostavan jednobojni papir ukrasite mašnom, sedefastim ukrasom ili nekim medaljonom. Jednom rečju - klasika!

foto: DIE FASHIONISTA

7. Par ukrasnih papira i novogodišnje sveće prenesite na poklon!

foto: WordPress.com

8. Jednostavnije od ovog ne može! Dovoljno je da iscrtate mašnu nekom bojom preko papira i budite sigurni da ćete nekome namamiti osmeh na lice.

foto: mybaby.doo

9. Perije već dugo ne izlazi iz mode. Ukrasite neko pero zlatnim lakom, šljokicama, ili jednostavno izrežite pero od kolaža ili kartona u boji, prikačite ga mašnom za poklon i dobili ste savršenstvo!

foto: diybazaar.ro

10. Ništa bez pahulja! Izrežite ih u raznim oblicima, vežite mašnicom i vaš poklon je spreman da usreći nekog u predstojećim novogodišnjim praznicima!

foto: chasingfoxes.com

Koji se vama najviše dopao?

Bonus video:

Jelka od papira i žice je apsolutni hit! Napravite je sami i videćete zašto

Ako još niste pripremili poklone, imajte na umu da je uvek najbolji izbor ono što dolazi pravo iz srca! Zato ove godine, obradujte one koje volite, sitnicama koje sami pravite. Ako baš i nemate ideju šta da napravite ovde imate pravu zimsku idilu, sa sve jelkom, snegom i, naravno, Sneškom Belićem.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.