ZNAK OD BOGA: Trudna devojka je otišla da abortira, a onda joj se desilo nešto što joj je zauvek promenilo život
Foto: Printscreen/facebook

sudbina

ZNAK OD BOGA: Trudna devojka je otišla da abortira, a onda joj se desilo nešto što joj je zauvek promenilo život

Kimberli Henderson bila je trudna četvrti put i delovalo je kao da nije mogla da zatrudni u gore vreme

Objavljeno:

Kimberli Henderson je već imala troje dece o kojima se se sama brinula i nije želela da rodi još jedno. Želela je da abortira i otišla je u kliniku.

11 gadnih stvari koje se zimi događaju svim devojkama! (FOTO) (GIF) Nakon 7 sati čekanja u klinici, nije bila sigurna da li može da uradi ono što je naumila. Seća se da joj je majica bila mokra od plakanja. Dok je bila u klinici po torbi je tražila ličnu kartu.

foto: Printscreen/facebook

Bila je slomljena i lice joj je bilo obliveno suzama. Ponavljala je sebi da mora da istraje u svojoj odluci, ali nije uspela da se ubedi. I pre toga je mislila da joj Bog šalje znake da odustane od abortusa.

Dok je tražila ličnu kartu iz torbe joj je ispala jedna kartica. Kimberli je to shvatila kao znak od Boga.

foto: Printscreen/facebook

Prvo se izgubila na putu do klinike i auto joj se pokvario. Zakasnila je u kliniku. Sve vreme se molila Bogu da joj pošalje jasan znak. Kartica koja joj je ispala iz torbe bila je iz crkve a na poleđini kartice bio je citat iz Biblije. Na kartici je pisalo: “Nemoj se obeshrabriti jer ja sam tvoj Bog. Ja ću ti dati snagu i pomoći ti u nevolji.” Shvatila je to kao znak od Boga i smesta otkazala abortus.Njeni prijatelji su podržali tu odluku jer su smatrali da joj je Bog s razlogom podario novu bebu.

A mislite da znate sve?! 3 seks poze koje muškarci uopšte ne vole! (FOTO) (GIF) Dok je Kimberli izlazila iz klinike, srela je mladu tinejdžerku. Devojka ju je pitala da li će abortirati i Kimberli joj je odgovorila da neće.

- Volela bih da mogu da budem hrabra kao ti – rekla joj je ova devojka. Kimberli je rodila divnu ćerkicu 12. septembra 2013. godine

foto: Printscreen/facebook

Nazvala ju je Vajda Everli, što znači “lep život”. Kada je prvi put ugledala svoju ćerkicu, briznula je u plač kada se setila šta joj je tinejdžerka rekla kada je izlazila iz klinike.

(Espreso.co.rs/uspjesnazena.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.