Jedna jedina muška navika koju mrze baš sve žene! (GIF)
Foto: profimedia

DEVOJKE VAM TO NEĆE OPROSTITI

Jedna jedina muška navika koju mrze baš sve žene! (GIF)

Češkanje intimnih delova tela je još jedan muški čin koji žene uopšte ne razumeju, ali nije to ono što ih najviše nervira i što ih odbija

Objavljeno: 17.12.2017. 09:06h
  • 9

U ljubavi i ratu je sve dozvoljeno, ipak samo jedna reč vas može koštati slomljenog srca! (FOTO) (GIF)

Postoji čitav niz muških navika kojih se žene groze, ali jedna nervira baš svaku ženu. Momci, zato se trudite da to izbegavate, pogotovo ako ste na dejtu, ili ako startujete damu.

Pljuvanje u javnosti je bez sumnje je jedna od muških navika koju žene nikako ne opraštaju. Neki momci su pokušavali da smisle izvinjenje za taj čin, objašnjavajući to kao nakupljanja viška pljuvačke, a ima i onih koji nisu ni pokušavali da opravdaju svoje pljuvanje.

foto: giphy

Stomatolog Suzan Mejpls, autor knjige ‚‚ 77 tajni koje vam samo vaša usta mogu reći" je razbila veliki mit o ovoj navici. Ne postoji ni jedno zdravstveno, evoluciono ili biološko izvinjenje za pljuvanje u javnosti, i ni jedno naučno istraživanje do sada nije pokazalo da muškarci proizvode višak pljuvačke u ustima.

foto: giphy

To je stvar kulture. Neki muškarci pljuju zato što su odrasli misleći da je to kul, i u detinjstvu ih niko nije grdio zbog toga, kao što su grdili devojčice. Ova navika bi mogla da bude i ‚‚rudimentaran" ostatak starih vremena kada su muškarci često žvakali duvan koji bi spljunuli.


Češkanje intimnih delova tela je još jedan muški čin koji žene uopšte ne razumeju.

foto: giphy

(Espreso.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media