NALAZIMO SE KOD MENE, NE SMEM DA NOSIM PARFEM, A ON DA SE TUŠIRA... Ovako izgleda život jedne žene koja se viđa sa oženjenim muškarcem
Foto: Pixabay

tužna priča

NALAZIMO SE KOD MENE, NE SMEM DA NOSIM PARFEM, A ON DA SE TUŠIRA... Ovako izgleda život jedne žene koja se viđa sa oženjenim muškarcem

On kaže ženi da je otišao sa ekipom na piće ili kako mora duže da ostane na poslu. Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe, ležimo u krevetu, mazimo se, razgovaramo i vodimo ljubav

Objavljeno:

Nina (ime je promenjeno) ima aferu sa oženjim muškarcem koji ima decu. Upoznali su se na poslu: smatrala ga je privlačnim čim ga je ugledala – a i on nju. Na jednom izletu su se poljubili – i od tada su u tajnoj vezi.

Nina zna da on kod kuće ima ženu i decu. Ponekad može da zažmuri na to, a ponekad i ne. Evo šta ona ima da nam kaže:

- Znam da sam žena koju mrze druge žene. Jer ja sam žena koja uništava porodicu - jer spavam sa oženjenim muškarcem. Ali, šta da kažem? To nisam birala. Zaljubila sam se u tog muškarca – mada mi u glavi često zvoni "kako to nije u redu i kako neće ići".

foto: Pixabay

Nalazimo se uglavnom dva do tri puta nedeljno kod mene. On kaže ženi da je otišao sa ekipom na piće ili kako mora duže da ostane na poslu. Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe, ležimo u krevetu, mazimo se, razgovaramo i vodimo ljubav. Pritom, moram da pazim da ne ostavim neki trag – ogrebotinu, ruž za usne, masnicu. I ne smem da imam parfem na sebi, jer to žene odmah primete. A ni on se ne tušira nakon seksa, jer to bi bilo previše očito – ko dolazi kući ili iz birtije ili s posla sveže istuširan?

Kad je kod mene, sve je predivno. Međutim, znam da će otići kući i zaspati pored druge. Da će ga ujutro probuditi deca i da će sedeti za stolom sa svojom suprugom i doručkovati. To me boli – i zbog toga ne pokušavam da mislim o tome.

Ako neko misli kako je lako u aferi isključiti osećaje, grdno se vara. Uvek pomalo boli. U dubini sebe sam svesna kako on nikad neće napustiti svoju porodicu. To znam od prvog dana – a opet ne mogu maknuti ruke sa njega! Zbog toga takođe znam da ovo neće dugo trajati. Moraću da povučem kočnicu kad počne previše boleti. Do tada ću nastaviti – kao žena koju mrze druge žene! (Espreso.co.rs/ Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.