KONAČNO REŠENJE! Ako imate problem sa pranjem odeće koja nije od prirodnih materijala, VAŠIM MUKAMA JE KRAJ!
Foto: pixabay.com

za modernu ženu

KONAČNO REŠENJE! Ako imate problem sa pranjem odeće koja nije od prirodnih materijala, VAŠIM MUKAMA JE KRAJ!

Nema više neprijatnih mirisa, ovo je definitivno

Objavljeno: 10:30h

Svako od nas u ormaru ima bar jedan komad odeće koji nije od prirodnog materijala, a koji izgleda predobro. Ali, isto tako svi dobro znaju koliko je teško prati i održavati ovakve materijale.

Tokom pranja se gužvaju, gube boju ili zadržavaju neprijatne mirise, pa zbog toga počinjete da izbegavate da ih nosite, iako biste želeli da ih oblačite češće. Svuda počinje da vas prati tona neopranog veša, koji ni ne znate kako da operete. Skupljate ga na gomilu, nadajući se da će neprijatan miris da izvetri, a gomila svakim danom postaje sve veća i veća?

Muči vas sintetička garderoba, često se pitate zašto ste je uopše i kupili, a onda naletite na još jedan savršen komad koji morate imati. Kupite i njega, a već nakon prvog nošenja ga bacate na gomilu sa garderobom sa kojom ne znate šta da radite?

foto: profimedia

A šta ako bi vam neko rekao da vaša garderoba sačinjena od kombinovanih materijala može biti sveža i mirisna čak i 24 sata nakon nošenja?

Rešenje konačno postoji, pa i dalje možete nastaviti da nosite sve one moderne odevne komade koji nisu baš od prirodnog materijala, i to sa velikim uživanjem. Novi ‚‚Perwoll Care & Refresh", specijalni tečni deterdžent, brine upravo o ovim modernim odevnim komadima.

"Perwoll Care & Refresh" pomaže u uklanjanju neprijatnih mirisa koje moderne sintetičke i kombinovane tkanine mogu poprimiti. Deo-tech tehnologija koju ovaj deterdžent poseduje zadržava čestice neprijatnih mirisa i potom ih eliminiše. Na taj način, "Perwoll Care & Refresh" doprinosi svežini vaše odeće i tokom 24h nošenja. Iznenadiće vas sjajan miris koji će vaša odeća imati.

foto: promo

Uz novi specijalni tečni deterdžent "Perwoll Care & Refresh" možete održavati svu odeću napravljenu od sledećih materijala: viskoza, elastin, poliester, pamuk/poliester, najlon, poliamid.

Možete uživati u vašim omiljenim kombinacijama odeće bez straha od neprijatnih mirisa, a pored toga će i sama vlakna odeće biti negovana i uvek će izgledati kao nova.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.