SAMO U TRAVELLANDU: DUBAI TOKO DECEMBRA I JANUARA VEĆ OD 349€
Foto: promo

spremite se za odmor

SAMO U TRAVELLANDU: DUBAI TOKO DECEMBRA I JANUARA VEĆ OD 349€

Na obalama koje zapljuskuje Persijski zaliv nalazi se jedan od najfascinantnijih gradova sveta - Dubai

Objavljeno:

Na samom jugoistoku Arabijskog poluostrva, na obalama koje zapljuskuje Persijski zaliv nalazi se jedan od najfascinantnijih gradova sveta - Dubai. On je glavni grad istoimenog emirata Dubaija, koji sa još šest emirata čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Ekonomija Dubaija je izgrađena na naftnoj industriji ali se današnji model poslovanja više okreće turizmu, nekretninama i finansijskim uslugama. U bliskoj budućnost će tercijarni sektor zauzeti primarno mesto u industriji Dubaija pre svega zbog ograničenih rezervi nafte.

foto: promo

Kao simbol luksuza, izuzetnih plaža, toplog i čistog mora, Dubai privlači milione posetilaca. Sam grad je poznat po mnogobrojnim građevinskim poduhvatima i objektima, visokim neboderima i veštačkim ostrvima. Dragulj Arapskog sveta je jedinstven po svojim kontrastima i spoju modernog i tradicionalnog.

Zbog svoje pustinjske i suptropske klime temperature vazduha u Dubaiju su izrazito visoke. Ipak, tokom zimske polovine godine od novembra do aprila, klima je nešto prijatnija te je poseta Dubaiju najbolja baš u tom periodu godine.

foto: promo

Ako ste ljubitelj putovanja sa turističkim agencijama najpovoljnija opcija su vam ponude turističke agencije ,,Travelland” u kojoj su realno odmereni odnos cene i kvaliteta smeštaja a organizacija perfektna.

,,Travelland” u svojoj ponudi, pored standardnih putovanja u Dubai svakog meseca, ima i specijalne aranžmane za Novu godinu i Božićne praznike. Hotela u ,,Travellandovoj” ponudi za Dubai ima zaista mnogo, od onih standardnih sa tri zvezdice do neverovatnih zdanja sa fantastičnom uslugom od pet zvezdica.

foto: promo

Sa turističkom agencijom ,,TravellandDubai možete posetiti po ceni već od 349€. Ponuda je odlična a potražnja velika te iz ,,Travellanda” poručuju da što pre rezervišete svoja putovanja!

Svi zainteresovani za posetu Dubaiju mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji ,,Travelland” agencije: http://www.travelland.rs/

foto: promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.