ZIMOVANJE U BUGARSKOJ VEĆ OD 399€
Foto: promo

hajdemo u planine

ZIMOVANJE U BUGARSKOJ VEĆ OD 399€

Osim idealnih uslova za uživanje u zimskim sportovima Borovec nudi i smeštaj visokog kvaliteta ali i druge raznovrsne sadržaje.

Objavljeno:

Na oko 475 kilometara od Beograda nalazi se čuveni bugarski ski centar Borovec. Od 1896. godine leži na severnim padinama planine Rila, na idealnoj nadmorskoj visini od 1350 metara. Jedinstvena planinska mikroklima i kisonikom bogata borova šuma čine ga veoma privlačnim ljubiteljima zime. Borovec se tokom godina razvio u moderan ski-centar sa luksuznim hotelima visoke kategorije, restoranima, prodavnicama i velikim brojem ski staza.

Preciznije sa 15 ski staza koje imaju ukupnu dužinu od skoro 60 kilometara, topovima za veštački sneg i noćnim osvetljenjem idealan je za sve kategorije skijaša. Bilo da ste početnik ili neko ko dobro skija sigurno ćete se zabaviti u Borovecu.

foto: promo

Osim idealnih uslova za uživanje u zimskim sportovima Borovec nudi i smeštaj visokog kvaliteta ali i druge raznovrsne sadržaje.

Ove zime će Borovec biti jedna od najatraktivnijih zimskih destinacija koje u ponudi ima turistička agencija ,,Travelland”. Ljubiteljima zimske čarolije i kvalitetnog i udobnog smeštaja će iz ,,Travellandove” ponude interesantan biti Iceberg hotel sa 4 zvezdice. Ovaj hotel je jedan od najtraženijih u Borovecu pre svega zbog kvaliteta usluge i dobre lokacije.

foto: promo

Smešten je na oko 200 metara od centra i na oko 150 metara od gondole. U okviru hotelskog kompleksa se, izmeđuostalog, nalaze i restoran, bar, menjačnica, diskoteka, frizerski salon, wellness i spa centar sa bazenom, đakuzijem i saunom. Sve sobe u Iceberg hotelu su udobne, prostrane i tople. Sve imaju kupatilo, balkon, frižider, tv, telefon i internet.

foto: promo

Iz turističke agencije ,,Travelland” su naglasili da je velika potražnja za smeštajem u Iceberg hotelu zbog odlične usluge po kojoj je ovaj hotel nadaleko poznat. Najinteresantniji su termini tokom januara, naročito: 03.01, 07.01, 14.01. i 21.01. kada u Borovecu možete boraviti 8 dana po ceni već od 399€. Rezervacije traju do 15.12.2017.

Svi zainteresovani za zimovanje u Borovecu mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji ,,Travelland” agencije: http://www.travelland.rs/

foto: promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.