U AGENCIJI TRAVELLAND VELIKI POPUSTI I ODLIČNE PONUDE ZA PORODICE SA DECOM
Foto: promo

spremi se za more

U AGENCIJI TRAVELLAND VELIKI POPUSTI I ODLIČNE PONUDE ZA PORODICE SA DECOM

,,Zemlju bogova”, kako je još nazivaju Grčku, zapljuskuju vode čak tri mora: Egejskog, Jonskog i Sredozemnog sa mnoštvom zaliva, ostrva i poluostrva

Objavljeno:

,,Zemlju bogova”, kako je još nazivaju Grčku, zapljuskuju vode čak tri mora: Egejskog, Jonskog i Sredozemnog sa mnoštvom zaliva, ostrva i poluostrva od kojih je velika većina dobro iskorišćena u turističke svrhe. Popularnost Grčke među turistima opravdava činjenica da je pogodna za sve: idealna za mlade koji su željni avanture i provoda, porodice sa decom kojima je od ključnog značaja sigurnost i kvalitetan smeštaj i one starije koji vole da uživaju u miru.

foto: promo

Turistička agencija ,,Travelland” je već iznela svoje ponude za naredno leto i svi koji planiraju da odmor provedu u Grčkoj ne bi trebali da propuste velike popuste. Trenutno je aktuelna odlična ponuda za porodice sa decom putem koje vaši mališani mogu sa vama letovati besplatno. ,,Travelland”, u okviru ove ponude u kojoj dvoje i troje dece putuju gratis, izdvaja: Hotel Olympion Melathron sa 2 zvezdice, smešten u mestu Platamon na svega 100 metara od plaže, zatim, udobne hotele sa po 3 zvezdice - Anna u Pefkohoriju i Diaporos u mestu Vurvuru na Sitoniji i hotel Grecotel Egnatia sa 4 zvezdice na samoj plaži u Aleksandropolisu. Ponuda važi za rezervacije do 09.12.2017.

foto: promo

Pored pomenutnih, ,,Travelland” iz bogate ponude izdvaja i nekoliko hotela na Sitoniji. Pre svega čuveni Porto Carras Grand Resort u čijem sklopu su hoteli Meliton i Sithonia sa 5 zvezdica. U blizini Neos Marmarasa je i Athena Pallas Village sa takođe 5 zvezdica. Onima koji se interesuju za hotele sa manje zvezdica, ,,Travelland” na Sitoniji izdvaja Elea Village i Lily Ann Village.

foto: promo

Na najjužnijem delu Halkidikija, Kasandri, su neke od najlepših plaža u čijoj se blizini nalaze hoteli Naias, Grand Victoria i Grand Otel u Haniotiju, Atrium hotel u Pefkohoriju i Pashos u mestu Kriopigi. Pored njih ,,Travelland” nudi smeštaju u još nekoliko fantastičnih hotela sa po 5 zvezdica: Miraggio Thermal u Paliouriju, Thassos Grand Resort na Tasosu, Cronwell Platamon Resort u Platamonu, Lucy u Kavali i Alexandros Palace u okolini Uranopolisa.

foto: promo

Svi zainteresovani za letovanje u Grčkoj mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji ,,Travelland” agencije: http://www.travelland.rs/

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.