Vodolija će danas biti u centru pažnje, neko će pokleknuti pred njenim šarmom (GIF)

VREME JE ZA HOROSKOP

Vodolija će danas biti u centru pažnje, neko će pokleknuti pred njenim šarmom (GIF)

Ovnovi pokušajte da kanališete svoju energiju da ne biste ostali bez partnera
Objavljeno:

Pojedini znakovi su previše nezainteresovani pa partnerima izgledaju nezainteresovano. Ovan Ljubav: Velika nervoza se moze loše odrazizi na Vaš emotivni život. Pokušajte da kanališete svoju energiju da ne biste ostali bez partnera. Posao: Odlični aspekti na polju poslovanja. Šefovi su zadovoljni vašim radom, postoji mogućnost da Vaš rad bude nagradjen, da dobijete odredjene olakšice. Zdravlje: Fizičko stanje ok, ali psihološki se dosta loše osećate. Bik Ljubav: Previše ste pasivni, partneru izgledate nezainteresovano. Morate mao više ulagati u svog partnera, u svoju vezu, ako ne želite da se stanje vremenom zakomplikuje. Posao: Neko će Vam pokvariti planove ili razotkriti tajnu koju ste čuvali. Vodite računa o svojim poslovima danas. Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu. Moguće stomačne tegobe Blizanac Ljubav: Mogućnost za ostvarivanje nove emotivne priče, naravno ako ste u glavi stavili tačku na prošlost. Posao: Odlučni aspekti na polju poslovanja. Ako ne radite mogućnost za pronalaženje novog posla. Zdravlje: Moguće komplikacije sa organima za disanje. Ako se to učestali, posetite lekara. Rak Ljubav: Moguće je da ste u iskušenju da i pored partnera sa nekim uđete u flert. Razmislite da li to treba da uradite. Posao: Imate jako lošu organizaciju, mogući poslovni propusti. Proverite više puta ono što radite i ako dodje do greške pokušajte to ispraviti, a ne da tražite opravdanje ili da se žalite kako su vam obaveze prevelike. Zdravlje: Ne vide se bilo koji veći zdrvstveni problemi u toku dana. Lav Ljubav: Danas zračite pozitivno. Imaćete mogućnost da ostvarite kontakt sa osobom koja vam je sinpatična već duži vremenski period. Posao: Povoljan dan za sve one koji su imali u planu promenu posla. Možete ući u manji konflikt u radnom kolektivu. Zdravlje: Moguće povrede, pazite zglobove, kolena. Devica Ljubav: Loše se osećate kada su emocije upitanju. Kod Vas se vidi veliki pad samopouzdanja. Pokušajte dase malo opustite, nemojte pokušavati da proračunate šta će se desiti jer je to nemoguće i možete se na taj način samo razočarati. Posao: Ako Vam je Bik nadređeni, nećete se dobro provesti danas. Generalno je moguća tenzija i razni problemi. Zdravlje: Problemi sa organima za varenje, bolovi u želucu.

Vaga Ljubav: Razdražljivi ste i samim tim preterujete. Dajte partneru malo prostora da shvati šta želi. Posao: Imaćete sreće danas ako ste očekivali vesti iz banke ili neki dobitak od zaostalog nasledstva. Zadovoljni ste finansijama. Zdravlje: Moguće ginekološke smetnje.
Škorpija Ljubav: Poprilično ste zatvoreni, blokirani. Imate osećaj da Vam se ništa uzbudljivo ne može desiti na polju emocija. To je greška, ovo je samo faza, pokušajte se opustiti. Posao: Imaćete koristi od saradnje sa Ovnom. U svakom slučaju povoljan dan, bez velike gužve i žurbe. Zdravlje: Prevelika količina neiskorištene energije može Vam stvoriti različit vid komplikacija, pokušajte da se fizički aktivirate. Strelac Ljubav: Volite slobodu, to će tokom ovog dana doći do izražaja. Pokušajte da budete umereni da ne bi ste ugrozili svog partnera, vezu. Posao: Pokušavate da izađete na kraj sa svim obavezama i poslovima koji su pali na Vas! Ne može se reći da Vam je lako, ali uspevate da rešite sve. Zdravlje: Zdravstveno stanje odlično. Jarac: Ljubav: Kod Vas se vidi velika nesigurnost. Pokušajte da malo pozitivnije razmišljate. Stalno živite u prošlosti i analizirate emotivna dešavanja koja više nisu bitna. Posao: Poslušajte svoju intuiciju! Nemojte da ulažete novac u nesigurne projekte. Neko od Vaših prijatelja Vam može ponuditi poslovnu saradnju. Zdravlje: Psihološko stanje, loše. Vodolija Ljubav: Lako ćete dopreti do osobe koja Vam se dopada i oduševićete je svojom spontanošću i šarmom. Posao: Bićete u centru pažnje. Vaši podređeni će bez pogovora da slušaju sve Vaše ideje i bilo bi poželjno da baš danas uđete u neki novi poslovni projekat Zdravlje: Problemi sa cirkulacijom. Ribe Ljubav: Odličan dan za ostvarivanje novog poznanstva, ako ste u nekoj fazi muvanja, za ostvarivanje nove emotivne veze. Posao: Danas Vam nije dan za rad, ali ako ipak morate raditi, pokusajte da svoju rasejanost ostavite van okruženja radnih obaveza. Zdravlje: Moguće periodične glavobolje, pad koncentracije. Astrolog Saša Jevtić (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.