POČELA JE VLADAVINA STRELCA: Nekima će zvezde biti naklonjene, a nekima sledi težak period (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

biće zanimljivo

POČELA JE VLADAVINA STRELCA: Nekima će zvezde biti naklonjene, a nekima sledi težak period (FOTO) (GIF)

Sa Suncem i Merkurom u ovom plamenom znaku društveni život postaje uzbudlji

Objavljeno: 09:56h

Ove godine Sunce je ušlo u Strelca u sredu 22. novembra u 4.04 sata ujutro. To treba da obraduje Ovnove, Lavove, Vage, Vodolije i najviše Strelčeve.

Oni će postati živahniji nego proteklih sedmica, a okolnosti će im ići na ruku. Blizanci, Device i Ribe susrešće se s više prepreka nego inače ili će imati manjak energije, dok će Jarci živeti povučenije, čuvajući snage i baveći se samo nužnim aktivnostima.

Ovi će znakovi ujedno biti najugroženiji od infekcija.

foto: giphy

Sa Suncem i Merkurom u ovom plamenom znaku društveni život postaje uzbudljiv. Kao i uvek u ovo doba godine, vreme je za zabave, slavlja, svečanosti i javna okupljanja.

Vibracije će ispuniti mnoge od vas strelčeva zanosom, oduševljenjem, druželjubivošću i optimizmom, usput vas navodeći na krajnosti u prejedanju, opijanju, ljubavi i kockanju.

foto: Giphy

Ovo je podsticajno vreme za putovanja i preduzimanje neizvesnih i pustolovnih radnji. Bićete odlučni pobeći od rutine i otvoriti se svakovrsnim novim iskustvima. Čak će i oni koji su uobičajno oprezni i pasivni svedočiti svom buđenju spontanosti i hedonizma.

Pod uticajem Sunca u Strelcu političke i filozofske rasprave mogu postati vrlo usijane. Ne samo što ćete razmišljati o promenama društvenog uređenja i globalnih geopolitičkih odnosa nego ćete pokušavati nametnuti svoja rešenja ljudima s kojima se susrećete. Oni vam neće ostati dužni pa će padati i teške reči.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.