Kamen koji vas najviše privlači, krije jedan jako važan savet za vas! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com / profimedia

koji je vaš?

Kamen koji vas najviše privlači, krije jedan jako važan savet za vas! (FOTO) (GIF)

Takođe bi bilo dobro da taj kamen uvrstiti u svoju zbirku kako bi mogli da s njim meditirate neko vreme

Objavljeno:

Oženi je odmah! 7 znakova da je ona - Ta! (FOTO) (GIF)

Kristal predstavlja čvrstu materiju čiji su konstruktivni elementi atomi, molekuli, ili joni, a koji grade pravilnu unutrašnju (prostornu) strukturu. Reč kristal potiče od grčke reči koja znači čist led, a nekada se odnosila samo na kristal kvarca.

U mineralogiji kristal je telo ograničeno geometrijskim površinama (pljosnima), a u svim delovima ima jednaka hemijska svojstva. Većina metala predstavlja polikristale.

Takođe bi bilo dobro da taj kamen uvrstiti u svoju zbirku kako bi mogli da s njim meditirate neko vreme.

Koji kristal vas privlači u ovom trenutku? Odaberite kristal na slici, a zatim ispod pročitajte savet koji vam treba u ovom trenutku.

foto: pixabay.com / profimedia

1. Tirkiz

Ako ste odabrali ovaj kamen, vrlo je verovatno da ne izražavate svoje mišljenje i emocije u području vašeg života gde biste trebali! Odvojite malo vremena i sedite s tirkizom u ruci u tihoj meditaciji i zamolite arhanđela Mihaila da pošalje toplu pročišćavajuću belu svetlost kroz grlenu čakru kako bi vam pomogla u čišćenju bilo kakve blokade u energiji.

Treba da zatražite pomoć arhanđela Raguela da vam pomogne da delotvorno komunicirate o onom području vašeg života o kom ne možete otvoreno razgovarati.

Ako ste zabrinuti zbog toga šta će drugi misliti o vama u ovoj situaciji, pozovite ova dva arhanđela kako bi vam pomogla da otvoreno govorite vašu istinu i da se stvari odvijaju za vaše najviše dobro i svih drugih oko vas. Oni će vam pomoći!

foto: pixabay.com

2. Ružičasti kvarc

U ovom trenutku u svom životu imate nekih problema koji vas sprečavaju da osetite bezuslovnu ljubav prema određenoj osobi (možda i prema samom sebi). Možete zatražiti od Boginje Prirode da dođe u vaš prostor dok držite ružičasti kvarc na srčanoj čakri. Zamolite je da pošalje isceljujuću ružičastu svetlost u vašu srčanu čakru.

Možda zadržavate misli ili osećanja iz prošlosti, koje morate procesuirati, prihvatiti ili oprostiti. Možda zadržavate ljutnju ili zamerate?

Boginja vam može pomoći da doživite saosećanje i ljubav koja je potrebna da bi se oslobodili toga jednom zauvek. Ako vam neko padne na pamet dok čitate ovo, velike su šanse da je to to!

Moćna kombinacija je korišćenje ružičastog kvarca, ružičaste svetlosti i bezuslovne ljubavi Prirode. To je toliko isceljujuće i puno ljubavi da nikada nećete požaliti.

foto: pixabay.com

3. Gorski kristal

Odabrali ste gorski kristal. U ovom trenutku vam treba jasnoća u vezi s određenom situacijom u vašem životu, kao i određeni podsticaj snažne energije da to učinite! Arhanđel Raziel doneće vam duhovnu jasnoću i pomoći vam da podstaknete svoju energiju.

Gorski kristal je kamen koji možete koristiti za jasnoću i psihičku svesnost. Takođe se može koristiti s drugim kamenjem da biste pojačali njihova lekovita svojstva.

Sedite, pozovite arhanđela Raziela i stavite gorski kristal na vrh glave, na krunsku čakru razmišljajući o situaciji koja vam predstavlja problem i u vezi koje vam treba više jasnoće.

Udahnite kroz nos broeći do pet i polako izdišite kroz usta brojeći do pet.

Svakim udisajem neka vam predivna energija gorskog kristala pomogne da otpustite blokade koje vas sprečavaju da jasno vidite situaciju. Osetićete kako vas vibracija kamena ispunjava i inspiriše!

foto: pixabay.com

4. Safir

Nalazite se u situaciji u kojoj vam je potrebno planiranje i vizija. Safir je kamen koji se koristi za psihičku svest ili psihičke vizije. To je prekrasan kamen koji se može koristiti zajedno s trećom čakrom koja se nalazi između vaših obrva.

Ako vam treba malo pomoći vezano za vašu viziju da biste mogli da krenete napred, ili vam jednostavno trebata predosećaj, koristite ovaj kristal.

Imate dobru ideju jer ste neverovatno intuitivni, ali ipak, želite malo pomoći kako biste se kretali napred i imali viziju o tome kako da ostvarite zadatak za najviše dobro svih koji su uključeni. Često je dobra ideja da stavite safir pod jastuk noću, tako da vam vaši snovi mogu pomagati s vizijom bliske i dalje budućnosti.

foto: profoimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: mysticalraven.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.