NAUČNICI DOKAZALI: Lepim ženama je TEŽE U ŽIVOTU, evo i ZAŠTO!
Foto: Profimedia

NIJE IM LAKO!

NAUČNICI DOKAZALI: Lepim ženama je TEŽE U ŽIVOTU, evo i ZAŠTO!

Jedna od studija pokazala je da čak i lekari ne shvataju ozbiljno zdravstvene probleme lepih devojaka, povezujući fizičku privlačnost sa fizičkim zdravljem

Objavljeno: 19.11.2017. 15:17h
  • 52

Psiholozi su odlučili da istraže pitanje ženske lepote i došli su do prilično čudnog zaključka, atraktivan izgled komplikuje život.

 

Prema statistikama, ako lepa žena traži lidersku poziciju ili poziciju u kojoj je potreban visoki koeficijent inteligencije, prednost će biti dodeljena manje atraktivnom kandidatu, ili verovatnije muškarcu.

 

foto: Shutterstock

 

Do takvih zaključaka došli su istraživači Univerziteta u Koloradu (SAD). U očima poslodavaca, lepa žena je kao slika iz sjajnog časopisa. Ugodno je diviti joj se, ali ne možete je shvatiti ozbiljno. Postoji sumnja da je u stanju da reši složene probleme i razvije strategije.

 

foto: Shutterstock

 

Za ozbiljne odnose, lepotice takođe nisu pogodne. Kao što je pokazala nedavna anketa, predstavnici jačeg pola veruju da su prelepe žene sklonije prevari. Muškarci smatraju da lepe žene imaju mnogo udvarača i da se ne mogu skrasiti kraj jednog muškarca.

 

foto: Giphy

 

Inače, jedna od studija pokazala je da čak i lekari ne shvataju ozbiljno zdravstvene probleme lepih devojaka, povezujući fizičku privlačnost sa fizičkim zdravljem.

 

(Espreso.rs/Cdm.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media