KAKVI SU KAD POPIJU: Rak plače, blizanac postaje serijski ubica, a sa Vodolijom sve ode dođavola! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

je l' se pronalazite u ovome?

KAKVI SU KAD POPIJU: Rak plače, blizanac postaje serijski ubica, a sa Vodolijom sve ode dođavola! (FOTO)

Prava ljudska priroda dolazi do izražaja tek uz koju čašicu više, stoga obratite pažnju na ove stvari!

Objavljeno:

Ovan Poznat po svojoj ekstrovertnoj prirodi, pijani Ovan će skakutati od osobe do osobe da se uveri da se svi zabavljaju dobro kao on. Ukoliko ste smoreni, ima da časti onoliko tura koliko je potrebno da dostignete njegov nivo zadovoljstva. Ima da pijete bez pogovora! Ovan je prava osoba za sve vrste proslava. Samo ga ne dirajte sledećeg dana.

foto: Damir Dervišagić

Bik Ako ste krenuli u kafanu, sa namerom da se upropastite od alkohola, bićete presrećni da pored sebe imate tipičnog predstavnika ovog znaka. Bikovi su po prirodi lojalni. Ostaće pored vas, pa makar crkli. Ako vam je potreban partner u piću koji se neće negde izgubiti posle par čašica i koji ostaje do samog fajronta, bik je odličan kandidat. Samo pazite! Zna da bude jako tvrdoglav kad popije i ako mu se ne sviđa mesto na kojem ste učiniće sve da vas odvuče negde gde je njemu prijatnije, pa makar vas bukvalno vukao po patosu, jer razdvajanje ne dolazi u obzir. Dobar je drug i hoće da vas ponese kući kada se onesvestite.

Blizanci Kad blizanac pije, nikad ne znate da li pijete sa serijskim ubicom ili romantičnom dušom, ni kada će neki od ove dvojice izroniti. Oni ne tolerišu neodlučnost, pa ako želite nekuda sa Blizancem, mora tačno da se zna gde se ide i šta se radi.

Nema preteranih odstupanja od planova, jer ih to ljuti, a verujte da ne želite pored sebe ljutog i naroljanog Blizanca. Takođe ne mogu dugo da izdrže na jednom mestu, tako da će samo nestati ako im se sloši. Toliko o planovima…

foto: Profimedia

Rak On je jedan potpuno izgubljen slučaj kad pije. Zna i da zaplače, ako nešto nije po njegovom, pa i da uzme da se demonstrativno valja po podu kao razmaženo derište.

Tokom napijanja promijeni čitav spektar stanja i osećanja. U jednom momentu skače u ekstazi, a već u sledećem slinavi nad svojom sudbinom, ili vrišti na konobara. Nije baš idealan partner, osim ukoliko volite da izigravate dadilju.

Lav Dok se toči, Lav pije i ne zatvara usta. U stanju je da brblja o svemu i svačemu. Uopšte nije kadar da drži jezik za zubima i da prećuti uvredljive stvari koje mu padaju na pamet, pa može da se desi da sa njim upadnete u svađu. Ukoliko pokušate da ga smirite, može i da se potuče sa vama.

foto: Pixabay

Devica Device vole da degustiraju neka skupa vina i posmatraju događanja iz ćoška. Sa njima ne možete u gužvu, ni jeftine barove. Sa njima se izlazi na popularna mesta. Rezervisani su i samo će vas pratiti pogledom dok bauljate i glupirate se pijani. Vaga Ovo je možda najbolja osoba da se sa njom potpuno upropastite od alkohola. Poput Ovnova, one žele da se svi dobro zabavljaju, ali su pribranije i trudiće se da izglade svaki problem koje može da nastane. Pored njih će sve biti koliko – toliko pod kontrolom. Škorpija Bilo da ste neiskusni u piću, ili prekaljeni kafanski veteran, morate makar jednom u životu da se napijete sa Škorpijom. Njena inteligentna strana dolazi do izražaja, posebno kad popije.

U alkoholnim seansama mudrosti čućete najnevjerovatnije priče, najljepšu poeziju, a samo ako imate sreće, podelićete i po koju suzu! Dajte Škorpiji flašu tekile i počinje lavina. Ona ništa ne može da prećuti. Strelac I on ima oštar jezik kad ga malo zalije. Zna da bude agresivan. Dobar je ako idete u muvanje, jer mu je flertovanje drugo zanimanje, samo dobro pazite šta pričate, da se ne pojavi onaj ludački sjaj u očima.

foto: Giphy

Jarac Poput kameleona se prilagođava svakoj situaciji i društvu. Zabavan je kad popije i sve što želi je da se samo još više zabavlja. Nije bitno ni kako, ni s kim, ni gde, sve dok ima alkohola. Vodolija Pazite dobro kad pijete sa Vodolijom, jer u samo jednom pogrešnom koraku sve može da ode dođavola. U jednom trenu pijete šotiće za šankom i zalivate pivom, a u drugom uleće obezbeđenje, muzika se gasi, zabava se prekida… Ribe Sa Ribama pijanstvo ne može da bude dosadno. Svaki izlazak je doživljaj za sebe, pošto one menjaju emotivna i agregatna stanja kao čarape. Pazite samo da ne pretjeraju. Najgore je nositi pijanu Ribu na leđima dok povraća po vama i recituje Šekspira.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.