11 blesavih stvari za koje niste ni znali da postoje, a buljićete u njih sa pravim oduševljenjem! (FOTO)
Foto: © aliexpress.com / © poochselfie

najpopularniji u svetu

11 blesavih stvari za koje niste ni znali da postoje, a buljićete u njih sa pravim oduševljenjem! (FOTO)

Nećete tako lako moći da se odvojite od ovih genijalnih izuma, kad ih sve prelistate shvatićete da vam silno trebaju

Objavljeno:

Prati vas kao senka, a svi vas znaju po njemu! Ime određuje tok vašeg života! (FOTO) (GIF)

Svet je pun genijalnosti, samo treba da je pronađete. Ovi izumi vam mogu olakšati mnoge stvari, a verovatno niste ni pomišljali da postoje. Termometar za vino, tester nitrata u hrani, krigla za više pene na pivu...

1. Tester nitrata u hrani

Stara poslovica glasi - Ono smo što jedemo, a ima li lakšeg načina da saznate šta u stvari jedete od toga da izmerite sve što se nalazi u vašoj hrani. Danas se u namirnice dodaje dosta toksičnih stvari, kako bi one izgledale raskošno i sveže, ali ovom meraču ne može umaći ni jedan nitrat kom nije mesto u vašem ručku.

foto: © aliexpress.com

2. Termometar za vino

Sigurno znate da se vino pije na određenim temperaturama i da ga nije dobro hladiti u frižideru, ali kako da znate da li je vaše vino dobre temperature za piće ako ga već niste držali u frižideru? Tu vam u pomoć priskaće ovaj termometar, koji je neophodan uređaj za sve prave ljubitelje vina.

foto: © aliexpress.com

3. Krilgla za pravljenje dodatbne pene na pivu

Ljudi se mogu podeliti samo na dve vrste, na one koji piju pivo bez pene i na one koji ga piju sa penom. Za sve ljubitelje penušavih piva stiće krigla koja će im omogućiti još više uživanja. Ova krigla množe napravoitoi više pene i to bez obzira na to da lii je puna ili ste već pola piva popili.

foto: © aliexpress.com

4. Čistač dlaka iz odvoda

Ovo je nešto što ste čitav život čekali, čišćenje odvoda nikad nije bilo lakše, a kada ga prvi pšut isprobate, videćete koliko dlaka sa sebe u stvari gubite. Da biste ga upotrebili nije vam potrebna fizička snaga, a pobedićete ćak i najmanju dlaku.

foto: © aliexpress.com

5. Pokrivač za brijanje

Nije baš poznato da li ovaj uređaj više vole muškarci ili žene. Nema više skupljanja. čišćenja i ribanja lavaboa svaki put kad se vaš voljeni obrije. Ovo je najgenijalniji izum decenije.

foto: © aliexpress.com

6. Sto koji se savija i sklapa

Kada vam zatreba malo dodatnog prostora samo izvadite ovaj stočić iz fioke. Ovaj komad nameštaja će vam olakšati mnoge aktivnosti, a može se tako lepo sklopiti da ga bukvalno možete držati u malo dubljoj fioci.

foto: © aliexpress.com

7. Dečja kapa za kupanje

Ova super kapa sprečava curenje šampona niz lice što može napraviti iritacije i svrab u očima dece. Sa ovom kapom neće više biti borbi oko kupanja.

foto: © aliexpress.com

8. Merač za veličinu stopala

Izgleda čudno i možda nepotrebno, ali je odlično ako želite da nešto naručite onlajn, ili da nekome poklonite nove cipele. Vipše se nećete dvoumiti šta da kupite devojci na poklon, a ni da li će joj veličin aodgovarati.

foto: © aliexpress.com

9. Selfi stik za pse

Ukoliko imate psa, onda znate koliko je teško napraviti selfi sa njim. Bar selfi na kom on sedi i pozira. Sa ovim selfi stikom će to biti lakše, jer ovo nije običan selfi stik. U stvari nije selfi stik uopšte, već dodatak za telefon na koji možete staviti omiljenu lopticu vašeg ljubimca i biti sigurni da će on za vreme fotkanja gledati pravo u vaš telefon.

foto: © poochselfie

2. Prekrivač zadnjeg sedišta za ljubimce

Vožnja ljubimaca nikad nije laka, pogotovo kad pomislite na to koliko ćete dlaka morati da očistite sa sedišta. Ovaj prekrivač će vam pomooći u čišćenju, samo ga skinite i to je sve.

foto: © aliexpress.com

1. Sprava za vežbanje mišića karlice

Vežbanje je dobro za vaše telo, ali možda niste ni pomislili da ćete čak i ove mišiće moći da istrenirate. Ova spravica je jednostavn aza upotrebu, a čak i ruke možee da istrenirate sa njom, tačnije pazuhe.

foto: © Amazon.com

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.