Koja vas pahulja najviše privlači? Ona otkriva nerazrešenu karmu iz prošlih života! (FOTO)
Foto: meowgag.com

šta se krije iza vas?

Koja vas pahulja najviše privlači? Ona otkriva nerazrešenu karmu iz prošlih života! (FOTO)

Ponekad možete da vidite samo pozitivnu stranu ili potencijal osobe, pa vam je teško da prihvatite da taj ideal nije stvaran

Objavljeno:

4 osobine koje imaju samo turbo pametni ljudi! (FOTO) (GIF)

Da li ste nekad osetili kao da postoje određeni aspekti vaše ličnosti koji vas i dalje izazivaju, bez obzira na to koliko pokušavate da poradite na njima? Moguće je da te teskobe vučete iz prošlih života, ali nije sve izgubljeno, ove pahulje vam mogu otkriti o čemu je reč.

Pogledajte pahulje na ovoj slici, jedana od njih će vas najviše „dozivati“. Baš ta pahulja vam otkriva nerazrešenu karmu iz vaših prošlih života!

Odaberite svoju pahulju:

foto: meowgag.com

1. Otpuštanje i napuštanje nezdravih odnosa

U prošlom životu ste obično bili izolovani i sami, pa ste se osećali napušteno od strane drugih ljudi. Zbog toga cenite svoje odnose i učinićete sve da biste sprečili da se bilo koji odnos raspadne.

Ponekad možete da vidite samo pozitivnu stranu ili potencijal osobe i teško je da prihvatite da taj ideal nije stvaran kada odnos počne da se raspada i nažalost, da je ponekad toksičan. Kada imate ta iskustva, imate tendenciju da se borite za odnos više nego što je zdravo. To je rezultat anksioznosti zbog samoće ili nedostatka poštovanja od drugih.

Kada naučite da preopoznate znake upozorenja, spasićete sebe od povređivanja i razočarenja. Ovaj izazov može biti u bilo kom vašem odnosu, bilo da je to porodica, prijatelji, partner ili kolege.

foto: meowgag.com

2. Sumnja u sebe i sabotiranje samog sebe i svojih ciljeva

U prošlom životu niste se plašili da verujete, ali ste često bili nepromišljeni, što vam je donelo loša iskustva. Vaše odluke dovodile su vas i druge u opasnost. Zbogtoga ste počeli da sumnjate u sebe tokom prethodnog života, a sena toga je još uvek sa vama.

Postoji nekoliko načina na koje možete da radite na ovom problemu, nemojte da nepromišljeno donosite odluke i priznajte sebi zasluge za sve uspešne i mudre stvari koje ste doneli i dela koje ste učinili.

Drugi savet je da ne tražite previše mišljenja i savete drugih ljudi. Smernice drugih ljudi, iako dobronamerne, samo će vam izazvati veću konfuziju!

foto: meowgag.com

3. Nemogućnost verovanja drugim ljudima

U prošlom životu ste bili žrtva lukavosti i ismevanja, tako da danas često imate tendenciju da budete na oprezu. S vremena na vreme niste sigurni kome se možete poveriti i zbog te zbrke možda ste poklonili poverenje onima koji su vas izneverili.

U ovom životu ćete privući ljude koji će testirati vašu veru i poverenje u njih. Ključ je da odaberete pažnju na intuiciju, jer znakovi su uvek tu.

Najbolje je da se otvorite ljudima kad izgradite odnose s njima. Nakon nekog vremena moći ćete da verujete njihovom integritetu, a moći ćete i da donesete svoju odluku o tome da li su dostojni da budu u vašem unutrašnjem krugu.

foto: meowgag.com

(Espreso.co.rs / Izvor: meowgag.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.