Dobra ili zla veštica? Izaberite metlu i sve će vam biti jasno! (FOTO) (GIF)
Foto: pinterest

sve smo mi po malo veštice

Dobra ili zla veštica? Izaberite metlu i sve će vam biti jasno! (FOTO) (GIF)

O da, u svima nama čuči jedna prava... Pa izgleda da je krajnje vreme da otkrijete koje su to vaše veštičje osobine i da upotrebite svoje tajne moći

Objavljeno:

Ne veruj frajeru dok ne odgovori na ovih 5 pitanja! (FOTO) (GIF)

Jeste li veštica gvozdenog karaktera ili možda osetljivi sanjar kome je najvažnije da lepo izgleda? Postoji deset vrasta veštica, a svaku određuje metla koju nosi sa sobom jer ona govori o karakteru, sklonostima i prioritetima u životu.

Svaka žena u sebi ima čarobne moći, bar postoji takvo verovanje. Ako želite da znate po kom ste veštičjem daru posebni, izaberite jednu od ovih deset metli. Otkrićete vam nešto zanimljivo.

Kojom metlom biste leteli, koja vam se najviše sviđa?

foto: pinterest

1. Preduzimljiva veštica

Vi imate dar za jasno prepoznavanje sopstvenih sposobnosti. Ne smeta vam da pokušate nešto novo i da sa nečim krenete ispočetka. U svoj rad uključujete svoj ‚‚čarobnjački njuh" koji vam omogućava izbegavanje rizika i gubitaka.

foto: giphy

2. Lider veštica

Za vas se može reći da imate vrlo izražajno lice i čarobnu rečitost. Drugi primećuju da umete da predvidite različite događaje i da se unapred pripremite za njih. Jako ste inteligentni i brzo uočavate nedoslednosti u nečijim rečima i emocijama.

foto: PROFIMEDIA

3. Moćna veštica

Imate sposobnosti da utičete na druge ljude kroz emocionalni pritisak, a u isto vreme imate dobre odnose sa njima. Uprkos snažnim osobinama vođstva, vi ste čarobnica koja često žrtvuje sopstvene interese zbog drugih.

foto: giphy

4. Perfekcionista veštica

Za vas se može reći da u svakom trenutku znate gde je koja metla u kući. Volite da imate sve pod kontrolom, pobornik ste besprekornog obavljanja posla i to očekujete od drugih. Iako ponekad znate da budete naporni, ljudi vam se dive zbog toga i jako vas poštuju jer znaju da se na vas mogu osloniti.

foto: pixabay.com

5. Mentor veštica

Vi možete da suptilno sagledate ljude oko sebe i da ih razumete. Poverenje u odnos je najvažniji kriterijum za vas i nikada ne opraštate nelojalnost. Vi imate dar da budete odličan mentor i učitelj. Rado pomažete mladima koji vas često doživljavaju kao svoj uzor.

foto: giphy

6. Veštica gvozdenog karaktera

Odabir ove metle otkriva da ste sposobni da lako prepoznate laž i pritvornost u međuljudskim odnosima. Na raznim druženjima uvek uspevate da prezentujete, ali i branite svoje ideje, stavove i principe. Ipak, mana vam je što teško podnosite nadmoć drugih, a tada umete da budete malo oštriji.

foto: pixabay.com

7. Pionir veštica

Vi se razlikujete od drugih po širokom rasponu interesovanja. S lakoćom se prilagođavate novim uslovima i promenama u životu. Vi ste osoba koja neće čekati pogodan trenutak - sami rešavate sve važne probleme i ne bojite se da budete prvi u nečemu, prvi koji će nešto da preduzmu.

foto: giphy

8. Sanjar veštica

Vi ste sanjiva i osećajna osoba. S drugim ljudima imate pouzdan odnos, dobro čitate druge ljude i možete da ih osetite. Veliku pažnju pridajete izgledu i lepoj odeći. S novcem vam ne ide baš najbolje, ne znate da štedite.

foto: pixabay.com

9. Introvertna veštica

Vi uživate u običnom životu i mirno se nosite s rutinskim poslovima, na primer, čišćenjem kuće, kuvanjem... Vama nije važno da se sa svim ljudima slažete, ali rado pomažete. Većinu vremena volite da budete sami. Uživate da budete u prirodi gde imate priliku da se prepustite u svojim mislima, a da vam pri tome niko ne smeta.

foto: giphy

10. Putnik veštica

Vi jednostavno ne podnosite rutinu. Česta promena radnih mesta za vas je normalna pojava. Rad je za vas kreativna odskočna daska. Često volite da uzmete stvari i odete na neka neobična, još neistražena mesta. Volite da se družite i da delite svoja iskustva.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: mysticalraven.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.