Ida Ovmar je jedna od najlepših žena na svetu, a kad uzme pušku  nema joj ravne! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

žene iz Laponije

Ida Ovmar je jedna od najlepših žena na svetu, a kad uzme pušku nema joj ravne! (FOTO) (VIDEO)

O njenoj lepoti se polemisalo nakon što je krunisana za Mis Švedske, mnogi nisu mogli da veruju da je to prirodna lepota

Objavljeno:

Grejp je voleo Hululu više od života, a ona mu to nikad nije mogla uzvratiti! (FOTO) (VIDEO)

Ida Šaris Ovmar je švedska misica rođena 17. jula 1995. godine u gradu Lulei na severu Švedske, a trenutno živi u Stokholmu. Ida pripada narodu Sami iz Laponije, čiji se pripadnici smatraju starosediocima Švedske. Ona je na tu činjenicu veoma ponosna i uvek ističe svoju etničku pripadnost.

Radi se o Laponcima, autohtonom narodu koji živi na severu Norveške, Švedske, Finske i Rusije. Shodno tome, njeni hobiji, ali i zanimanje se itekako razlikuju od zanimanja misica na koje ste navikli.

foto: Print Screen Youtube

Ona voli da putuje i da upoznaje nova mesta širom sveta, a omiljenu destinaciju joj je teško da izdvoji. Ipak, dom je iznad svega. - Još uvek istražujem svet, ali u jedno sam sigurna, Švedska Laponija je neverovatna tokom svih godišnjih doba. Volim da odem u svoju kolibu koja se nalazi u šumi, lepšeg mesta od doma stvarno nema. Dosad sam posetila SAD, Veliku Britaniju, Španiju, Norvešku, Finsku, Tursku, Francusku, Kipar, Nemačku, Poljsku, Portugal i Kinu... - izjavila je Ida Ovmar.

A post shared by IDA OVMAR (@idaovmar) on

Najviše vremena provodi baveći se pecanjem i lovom u šumi. Lov je tradicija u njenog naroda, koju ona brižljivo čuva. Ida trenutno pohađa i akademiju koja će joj doneti licencu profesionalnog trenera, a motiv joj je to što želi da inspiriše druge da žive zdravim načinom života kao i ona.

A post shared by IDA OVMAR (@idaovmar) on

Pred kamere je stala veoma mlada, zahvaljujući svojoj lepoti postala je i Mis Švedske, a potom i Mis Continents. O njenoj lepoti se polemisalo nakon što je krunisana za Mis Švedske, mnogi nisu mogli da veruju da je to prirodna lepota. Ali, ona je potpuno prirodna i ističe da samo izgleda poput jedne ‚‚Sami žene iz Laponije".

(Espreso.co.rs / Izvor: klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.