Rajski ukus za sve ljubitelje dobrog zalogaja! I sam miris paprike punjenje šampinjonima će vas očarati! (RECEPT) (VIDEO)
Foto: Bakina kuhinja

najlepši ukusi sveta

Rajski ukus za sve ljubitelje dobrog zalogaja! I sam miris paprike punjenje šampinjonima će vas očarati! (RECEPT) (VIDEO)

Ako baš i ne znate šta više da skuvate, isprobajte ovo jelo, sigurno je da će se naći na listi vaših omiljenih jela

Objavljeno:

Promenite ove 3 stvari i novac će se lepiti na vaš dom! (FOTO) (GIF)

Iz bakine kuhinje dolazi jedno sočno i baš toplo jelo. Paprike punjene šampinjonima su posne, a ukus im je nezamenljiv. Možete ih spremati i za svečanosti ili običan ručak.

Sastojci:

1 kg paprike za punjenje 1 praziluk Ulje 100 gr barenog pirinča 200 gr šampinjona 1 kašika ajvara 1 rendana šargarepa Paradajz za poklapanje

Začini

Biber

So

foto: Bakina kuhinja

Priprema:

Praziluk tanko iseckati, šargarepu izrendati, a šampinjone iseći sitnije na listiće. U šerpu sipati 50 ml ulja pa sve to propržiti, dodati kuvani pirinač, biber, 1 kašiku ajvara, so i malo začina. Može i seckan peršunov list. Papriku oprati, izvaditi seme i drške i napuniti paprike nadevom.

Zatvarati kolutovima paradajza ili listićima krompira. Papriku ređati u pleh, prekliti sa malo ulja, staviti u rernu i peći na 200 stepeni C oko 40 minuta.

Za detaljnija uputstva pogledajte video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.