Noćas je pun Mesec! Ako želite da se obogatite, danas obavezno uradite ovo! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

isprobajte!

Noćas je pun Mesec! Ako želite da se obogatite, danas obavezno uradite ovo! (FOTO) (GIF)

Svi znamo da utiče na plimu i oseku, a pomislite što tek čini ljudskom organizmu koji sadrži 72 procenta vode

Objavljeno:

Nakon njih više ništa nije isto... 5 najvećih srcolomaca Zodijaka! (FOTO) (GIF)

Kada je Mesec pun, njegova energija se menja i tada, pod okriljem zakona privlačenja, ona je najdragocenija za povećavanje obilja. Mesec je nebesko telo najbliže Zemlji i zato je njegov uticaj na nas najsnažniji. Svi znamo da utiče na plimu i oseku, a pomislite što tek čini ljudskom organizmu koji sadrži 72 procenta vode.

Mesec ima najjači uticaj kad je u fazi, odnosno kada je mlad ili pun. Pun Mesec predstavlja astrološku opoziciju Sunca i Meseca, odnosno razdoblje kada Mesec prima najviše svetlosti od Sunca.

foto: giphy

Tada možete videti Mjesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju. Ta svetlost je čista energija. Sve postaje snažnije na pun Mesec. Ako ste u harmoniji sa samim sobom, pun Mesec će vam doneti mnogo pozitivnih vibracija, svemir uvek reflektuje ono što nosite unutar vas samih.

Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena.

foto: pixabay.com

Zbog toga se kaže da ‚‚pazite” o čemu razmišljate tokom tog dana, moglo bi se ostvariti. Pun Mesec vam može doneti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces isceljenja.

Svaku energiju u svemiru možete da iskoristite ili na konstruktivan, ili na destruktivan način, zavisi samo od vas…

Kako iskoristiti tu energiju za privlačenje obilja…

foto: giphy

Ritual s novčanicom

Najednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu).

Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osećaju) prema Mesecu dok koncetrisano vizualizujete osećaj kako vam se novac umnožava.

Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da ‚‚prenoći”. Idući dan je potrošite.

foto: pixabay.com

Slično ovome, kada je Mesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon uštapa) gledajte u Mesec i vizuelizujte kako vaši problemi nestaju, opadaju. Moć vere, osećaja, afirmacije i vizuelizacije, odnosno alatki zakona privlačenja udružena s ogromnom prirodnom energijom Meseca je kombinacija koja stvarno deluje.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.