Kakva će biti svadbena torta i šta će se to sve jesti i piti na kraljevskom venčanju? (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

na kraljevski način

Kakva će biti svadbena torta i šta će se to sve jesti i piti na kraljevskom venčanju? (FOTO)

jegovo kraljevsko visočanstvo Filip i Njeno kraljevsko visočanstvo Danica planiraju venčanje, koje će se održati u subotu 07. septembra.

Objavljeno:

Njihova ljubav se rodila pod romantičnim okriljem jedne beogradske večeri, u jesen, prilikom večere organizovane na Kraljevskom Dvoru. Ubrzo su shvatili da imaju dosta toga zajedničkog.

Jedino što ih je razdvajalo od želje da budu zajedno je bila distanca gradova u kojima su ziveli. Svakodnevnom komunikacijom otvarale su se nove teme o kojima su razgovarali i tako su se povezivala njihova interesovanja u oblasti umetnosti, istorije, tradicije literature...

Danas, mnogo vremena nakon toga Njegovo kraljevsko visočanstvo Filip i Njeno kraljevsko visočanstvo Danica planiraju venčanje, koje će se održati u 07. septembra.

Povodom svog venčanja kraljevski par nam odgovara na neka zanimljiva pitanja o predstojećoj ceremoniji i o svom odnosu. Evo šta smo ih pitali...

foto: Privatna arhiva

Ko je birao dekoraciju? Ko aranžira cveće?

Dekoracija je bila poseban momenat pripreme našeg venčanja. Elegantna i prefinjena dekoracija bila je veliki deo naše ceremonije, na šta smo veoma ponosni. Za dekoraciju je zadužena, kao i za u ceo cvetni aranžman, princeza Katarina. Poslušali smo savete Princeze Katarine koja posebno voli cveće ima istančan ukus za cvetne aranžmane.

foto: pixabay.com / Ilustracija

Ko je zadužen za mladenačku tortu? Kakva će biti?

Mladenačka torta biće posebno iznenađenje za sve goste, ali mozemo da kažemo da ce biti dovoljno velika i veoma ukusna kako bi svi naši gosti uživali u slatkim ukusima našeljubavi.

foto: Pixabay.com / Ilustracija

Kakav meni je planiran? Šta će se služiti?

Meni je planiran tako da nasi mnogobrojni gosti iz zemlje, a posebno oni iz inostranstva, kojih ima dosta, osete ukuse Srbije. Služiće se naši specijaliteti počevši od raznovrsnih predjela, zatim glavna jela i svih ostalih dodataka kako bismo odgovorili zeljama nasih gostiju.

foto: Privatna arhiva

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.