Žene te smaraju, pa se družiš samo sa muškarcima? Šta znači ako si jedina devojka u društvu? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Zaboraviće da ste žensko

Žene te smaraju, pa se družiš samo sa muškarcima? Šta znači ako si jedina devojka u društvu? (FOTO) (GIF)

Muška društva funkcionišu veoma iskreno, tako da očekujte brutalno iskrene odgovore kada od svoje muške ekipe zatražite odgovor ili savet

Objavljeno:

Šta način na koji sedite govori o vašoj duši? (FOTO) (GIF)

Neke devojke uživaju da provode vreme u muškom društvu, i skoro po pravilu su uvek jedine ženske osobe među gomilom momaka. Evo šta one mogu da očekuju od svojih drugara.

Muška društva funkcionišu veoma iskreno, tako da očekujte brutalno iskrene odgovore kada od svoje muške ekipe zatražite odgovor ili savet. I očekujte da vam se ta iskrenost neće uvek svideti.

foto: giphy

1. Brutalnu iskrenost

Zadirkivaće vas kad god za to imaju priliku i neće odustajati dok vam se ne smuči. Muška društva funkcionišu veoma iskreno, tako da očekujte brutalno iskrene odgovore kada od svoje muške ekipe zatražite odgovor ili savet. I očekujte da vam se ta iskrenost neće uvek svideti.

foto: profimedia

2. Loše ljubavne savete

Ponekad je sjajno da čujete kako vaša situacija izgleda iz muške perspektive. Sa druge strane, nekad ćete imati utisak da svi njihovi ljubavni ‚‚saveti” zapravo zvuče kao: “Nije dovoljno zainteresovan za tebe”.

foto: Tumblr

3. Štitiće vas

Ponekad možda i previše. Ako primete da, recimo, u klubu previše dugo razgovarate sa nekim momcima, verovatno će doći da vas “pokupe”. Nekad će vam na taj način možda upropastiti ‚‚igru”, ali oni to rade jer brinu za vas.

foto: profimedia

4. Zaboraviće da ste žensko

Super je što se toliko opuste u vašem društvu, ali možda vam neće biti toliko super kada počnu da prepričavaju svoje “muške” detalje, onako gadno kako to samo oni umeju.

I da… zezaće vas podjednako brutalno kao i bilo kojeg drugog ortaka, ali i to je bolje od šopinga, i praznih razgovora o frizurama, garderobi, kozmetici. Jedino što će vas s vremena na vreme zadirkivati što nemate neke drugarice da ih ponekad dovedete u društvo.

foto: giphy

5. Momci vam neće prilaziti

Pa, logično je. Ako se u klubu ili bilo gde pojavite sa čitavom svitom muškaraca oko sebe, ne očekujte da vam drugi muškarci prilaze. Prvo, možda vas neće ni zapaziti među “čoporom” muškaraca, a drugo, ne znaju ko su vam svi ti muškarci. Ko bi ih krivio?

Sve to, naravno, ne znači da bi trebalo da ‚‚napustite” svoju mušku ekipu jer, ipak iskreno prijateljstvo sa nekoliko muškaraca je vredno ovih malih ‚‚muka”.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: besnopile.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.