NIJE SE IZDEPILIRALA, PA DOBILA PRETNJE! Devojka se pojavila sa dlakavim nogama u reklami za Adidas, pa preživela pravi pakao! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / adidas Originals

užasno!

NIJE SE IZDEPILIRALA, PA DOBILA PRETNJE! Devojka se pojavila sa dlakavim nogama u reklami za Adidas, pa preživela pravi pakao! (VIDEO)

Devojka koja se pojavljuje u novom reklamnom spotu za Adidas patike ima na tom snimku nedepilirane noge, zbog čega su joj na društvenim mrežama korisnici uputili niz uvreda, pa čak i pretnji

Objavljeno:

Arvida Bistrom je 25-godišnja švedska fotografkinja koju je Adidas odbrao za novu reklamnu kampanju "Superstar" zajedno sa drugim aktivistima i umetnicima koje smatra "ikonama sutrašnjice".

PAKUJE SE KAO ČIPS! Policija upala u stan i tamo našla mašinu koja može da spakuje 150.000 kesica kokaina DNEVNO! (VIDEO)

Mlada švedska umetnica koja se bori protiv raznih vrsta predrasuda provokacijom, izabrana je za lice nove kampanje upravo zbog svog stava po pitanju depilacije i feminizma.

"Mislim da je feminizam kulturni koncept. Svako može da bude ženstven, da se ponaša kao žena, i mislim da se društvo toga plaši", rekla je švedska umetnica u spotu za Adidas.

Bistrom je zbog tog snimka na društvenim mrežama primila brojne pretnje i poruke sa govorom mržnje.

"Primila sam veliki broj komentara punih mržnje na društvenim mrežama, a mejlom i pretnje silovanjem", navela je ona na Instagramu.

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.