GOLA RADI JOGU I SVE OBJAVLJUJE! Pogledajte FOTKE zbog kojih je napadaju, a ona odgovara: NIJE ME SRAMOTA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/Tiny Kirsty

UMETNOST?

GOLA RADI JOGU I SVE OBJAVLJUJE! Pogledajte FOTKE zbog kojih je napadaju, a ona odgovara: NIJE ME SRAMOTA! (FOTO)

Kirsti Tavolaci je bivša navijačica

Objavljeno:

Upoznajte Kirsti Tavolaci, dvadesetjednogodišnju Amerikanku koja svojim golim fotografijama ohrabruje žene širom sveta da prihvate i vole svoje telo.

Kirsti Tavolaci iz Severne Karoline skrenula je pažnju javnosti svojim fotografijama na Instagramu na kojima obnažena izvodi zahtevne joga položaje. Bivša navijačica, danas zaljubljenica u ovu drevnu disciplinu i fitnes-instruktorka, ističe da je nije sramota što objavljuje takve fotke jer se one ne odnose na seksualnost, već na ohrabrivanje žena.

- Počela sam da objavljujem gole joga fotografije zato što je to oslobođajuća i slobodna vrsta umetnosti, koju mnogi ljudi nisu videli ranije. Cilj ovih fotki je da svima stave do znanja da su zaista prirodno lepi, da im kažu da je samopouzdanje i samoljublje važno - rekla je Kirsti u jednom intervjuu.

Iako su mnogi oduševljeni njenim fotografijama, kao i jasnim stavom, što govori činjenica da je na ovoj mreži prati oko 30.000 ljudi, postoje i oni koji joj redovno pišu negativne komentare. Kirsti ne mari za njih već ih redovno briše sa profila, a neprijatne korisnike jednostavno blokira.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.