Šta brzina pisanja i veličina slova govore o vama? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

kakvi ste?

Šta brzina pisanja i veličina slova govore o vama? (FOTO) (GIF)

Ako su vaša slova prosečne veličine to pokazuje snažnu sposobnost da se usredotočite i koncentrišete, ali ako su mala ili velika onda znače...

Objavljeno:

Ako ste jedno za drugo, ovih 10 stvari nikad neće moći da vas razdvoje! (FOTO) (GIF)

Grafologija je nauka koja na osnovu analize rukopisa otkriva osobine ličnosti, a način na koji pišete može ukazivati na više od 5000 različitih osobina.

Ekstrovertne osobe imaju tendenciju da pišu velikim slovima, dok stidljivi, introvertni tipovi vole da pišu malim slovima. Ako su vaša slova prosečne veličine to pokazuje snažnu sposobnost da se usredotočite i koncentrišete.

Naučnici kažu da ljudi koji ostavljaju mnogo prostora između reči uživaju u slobodi i nezavisnosti, dok oni koji prave mali razmak između slova vole društvo drugih. Ako su vaše reči totalno izmešane to pokazuje da ste nametljivi ili volite gužvu.

foto: tumblr

Pritiskanje olovkom dok pišete ukazuje na napetost i ljutnju, dok blago pisanje pokazuje znak predanosti. Blag pritisak znači da ste empatični i osetljivi.

Ako vam je tačka na ‚‚ i " visoko na stranici verovatno imate aktivnu maštu. Ako tačku na ‚‚i " stavljate tačno iznad slova to je znak organizirovanosti i detaljne orjentisanosti uma. Ako vam je tačka na ‚‚ i", na levoj strani znači da oklevate, a ako umesto tačke stavljate krug znači da ste razigrani i pomalo detinjasti.

foto: pixabay.com

Ako su vam slova nakrivljena na desnu stranu to znači da volite da upoznajete nove ljude i radite s njima, dok slova nakrivljena na levu stranu pokazuje tendenciju rezervisanosti.

Oni koji prave široku petlju kod slova "L" su opušteni i spontani, dok uska petlja znači da ste često napeti i suzdržavate se od velikih koraka u životu.

foto: tumblr

Zaobljena slova znače kreativnost i umetničku sposobnost, dok su šiljasta slova s oštrim vrhovima znak ambicioznosti. I brzina pisanja govori o vašoj ličnosti. Ako pišete brzo verovatno je da ste nestrpljivi i ne volite da gubite vreme, dok sporo pisanje znači da ste metodični.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.