Greškom je poslala tati poruku -  volim te, a odgovor ju je istopio! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

najveća ljubav na svetu

Greškom je poslala tati poruku - volim te, a odgovor ju je istopio! (FOTO) (GIF)

Poruka je trebala da ode mom mužu, ali umesto njemu, poruka je stigla mom ocu, a nekoliko minuta nakon došao je i odgovor...

Objavljeno: 09:52h

Beskrajna ljubav tate i ćerke: 14 crteža koji će raspilaviti sve očeve i njihove princeze (FOTO)

Ponekad stvari u životu ne idu onako kako ste planirali, ili vas život, neplanski, može prijatno iznenaditi. Pogotovo ako, kao većina ljudi, živite život koji ste uzeli zdravo za gotovo. Život, odnose, ljude koje volite, ljude koji su vam blizu...

Tako je jedna mala priča u nekoliko redaka, objavljena u zbiru s drugima, pod naslovom ‚‚Male priče o pravim ljubavima", podsetila na jednu vrstu ljubavi koja često ostane na margini. Tu je, ali se o njoj toliko malo zapravo govori.

foto: giphy

Priča je kratka, ali jako moćna: Jedno jutro sam slučajno okrenula pogrešan broj i poslala poruku ‚‚Volim te". Poruka je trebala da ode mom mužu, ali umjesto nemu, poruka je stigla mom ocu, a nekoliko minuta nakon došao je i odgovor: ‚‚I ja volim tebe".

Njegov me odgovor užasno dirnuo. To su reči koje jedno drugome tako retko kažemo i tek nakon ove sitne greške shvatila sam koliko sam puta to isto mogla reći, ali sam naš odnos uzela zdravo za gotovo.

foto: giphy

Uzmite sekund, toliko traje da nekome kome to već dugo niste rekli, kažete da ga volite, a učinak će, verujte, biti savršen.

Mali gest koja će ostaviti veliki trag na vašem ostarelom ocu kom retki još tako otvoreno, iz vedra neba kažu te male, a njima takođe toliko potrebne reči.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.