Šta način na koji jedete sladoled govori o vašoj duši? (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

a kako ga vi volite?

Šta način na koji jedete sladoled govori o vašoj duši? (FOTO) (GIF)

Ne volite kada vam se topi i sliva niz ruke, pa zbog toga izbegavate kornete, a neki misle da sladoled uopšte ni ne bi trebalo da se jede drugačije

Objavljeno:

5 osobina muškarca koji nikad neće prestati da te voli! (FOTO) (GIF)

Svako ima svoj omiljeni način bna koji jede sladoled, pa tako neki ne mogu zamisliti ništa drugo osim korneta, dok je drugima čašica i kašičica prvi izbor. Upravo način na koji uživate u ovoj najlepšoj letnjoj poslastici govori mnogo toga o vama, ali i o vašim prijateljima. Pa ko ga kako jede?

Koji je vaš omiljenji način i šta to govori o vama?

foto: Tumblr

1. U kornetu

Vi ste osoba koja voli pravila i teško vam je da živite drugačije. Prema vašem mišljenju sladoled ne bi trebalo ni da se jede nikako drugačije, umete da se čudite drugima kada ga ne jedu tako.

foto: pixabay.com

2. U čašici

Za vas se može reći da ste pomalo oprezni u životu, ali i vrlo praktični. Ljudi vas rado pitaju za savet jer znaju da niste slatkorečivi i da ćete im reći istinu kako god ona bolna bila - znaju da ste u pravu. Vama sladoled u kornetu ide na nerve jer curi svuda, kaplje po odeći...

foto: pixabay.com

3. U posudici od vafla

Vas nije briga šta drugi misle i uvek ste nekako u centru pažnje, pomalo odudarate od mase i imate držanje kao filmska zvezda. Znate da vam činijica napravljena od vafla nije potrebna da biste pojeli sladoled, ali ga vi volite baš tako.

foto: pixabay.com

4. Između biskvita, kao sendvič

Vi volite da uživate i da nagrađujete sebe. Kada se počastite sladoledom, ne želite da to bude nešto obično već veličanstveno vašem nepcu. Može se reći da jako volite kolače, ali i sladoled, a u ovakvoj varijanti odjednom dobijate jedno i drugo.

foto: pixabay.com

5. U kornetu, ali sa kašičicom

Za vas se može reći da volite da udovoljavate drugima. Nekako želite da se kornetom uklopite u masu, ali duboko u sebi vapite za praktičnošću - pojesti sladoled je za vas najlakši način.

foto: pixabay.com

6. Skoro rastopljen

Volite izazove i uživanje, a izazov vam predstavlja i to kako da pojedete sladoled dovoljno brzo dok se skroz ne otopi, a opet da ne buedte proždrljivac. Osim toga, omekšani sladoled je zaista ukusan.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.