Kako da saznate da li je osoba koja vam se sviđa singl? (GIF) (FOTO)

Spremate se za osvajanje?

Kako da saznate da li je osoba koja vam se sviđa singl? (GIF) (FOTO)

Imate simpatiju ali niste sigurni da li je singl i da li možete da je startujete? iz njenog ponašanja možete zaključiti da li je sama
Objavljeno: 17:28h

Pogledajte kako se koji horoskopski znak ponaša kada je singl Ovan Ovnovi veoma dobro funkcionišu kad su singl. U duši su pomalo samotnjaci i sasvim dobro funkcionišu i bez partnera. Nije im potreban neko da bi se osećali potpunim. Svoju slobodu maksimalno koriste i uživaju u brojnim životnim avanturama u kojima bi im partner verovatno samo smetao. Bik Bik ima snage za sve životne nedaće, uključujući i samoću, a optimizam i sklonost ka uživanju u svemu lepom, nikada ga ne napuštaju. Samim tim, svoje dane u samoći provodi prilično konstruktivno, uglavnom usmeren na profesionalno napredovanje i na priliku da poboljša svoj materijalni status.

Giphy
Blizanci Veoma pozitivno koriste svoju samoću kada imaju prilike za to. Blizanci su uvek vedri, nasmejani, u pokretu vole da se druže. ali i da uče. Oni su večita deca i zainteresovani uvek za neku akciju. Ne pogađa ih preterano singl status jer umeju da uživaju i kada su slobodni. Rak Rak samoću podnosi izuzetno teško. Njima su emocije neophodne, životni pokretač. Dobro se osećaju samo kada imaju nekoga koga će voleti i o kome će brinuti. Lako se vezuju i ne umeju da funkcionišu najbolje kada su slobodni, jer su često skloni melanholiji i depresivnim stanjima. Lav Iako u suštini vole da vole, prija im da pored sebe imaju stabilnu osobu i partnera na kog se mogu osloniti. Veoma dobro funkcionišu i kada su solo. Lavovi teže tome da budu u centru pažnje. pa sve dok imaju svoju publiku, kao i komfor, luksuz koji im je neophodan, nekako kompenzuju ljubav koja nedostaje. Devica Device će svoje vreme kada su slobodne koristiti veoma praktično i metodično. Baviće se zarađivanjem i prikupljanjem novca, uređenjem životnog prostora, analizom života i okruženja. Radiće na sopstvenoj organizaciji i težiti tome da uvek budu korisne, ako nikom drugom, onda sebi. Vaga Vaga teško podnosi samoću, moglo bi se reći da ne može da živi sama, da joj je ljubav u životu najvažnija. Ne prija im singl status i veoma se loše osećaji kada ne funkcionišu udvoje. Ipak, kada su slobodne mogu biti društveno aktivnije što im svakako pomaže da sačuvaju dobro raspoloženje. Škorpija Ovo je znak koji jako dobro ume da iskoristi svoj singl status. Kada nemaju stalnog partnera, lako nalaze brojne avanture i prilike za neobavazne veze u kojima uživaju maksimalno. U međuvremenu, uživaju u takmičenju sa svojom okolinom i dokazivanju sopstvenih sposobnosti. Strelac Strelcima samoća zaista ne pada teško. Njima nije dosadno ni u paru, ni kada su sami, kao što nikada ne može biti dosadno ni ljudima koji su pored njih. Svoju slobodu koriste da uživaju u životu, putovanjima, izlascima, jelu i piću, i raznim avanturama... Jarac Jarac je uvek veran sebi - u paru ili u solo varijanti. Ne pada im teško samoća. Oni i kada nemaju partnera funkcionišu veoma slično kao kada su vezi tj. ostaju posvećeni svojim ambicijama, poslu, zarađivanju novca i emocije stavljaju u drugi plan. Vodolija Svoju samoću Vodolija nikada neće doživeti kao usamljenost. Ovo je znak koji najmanje voli stabilne i duge veze, pa mu je solo status kao prirodno stanište. Lako funkicioniše i ne smeta mu samovanje. Okrenut je novim idejama, društvu i nema vremena za tugovanje i melanholiju. Ribe Njima je ljubav potrebna za svakodnevno funkcionisanje, a ako slučajno nemaju ljubav, oni će je izmaštati tj. izmisliti! Ribe kada su solo prepuštaju se svojim fantazijama, snovima i često žive malo u snu, a malo na javi. Vreme koje imaju će posvetiti tome da pruže ljudima oko sebe pomoć koja im je neophodna. (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.