Nikad ne ignoriši ovih 5 osećaja, oni te upozoravaju na jako važne stvari! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

uvek slušaj sebe

Nikad ne ignoriši ovih 5 osećaja, oni te upozoravaju na jako važne stvari! (FOTO) (GIF)

lako je moguće da vaš unutrašnji glas pokušava da vam poruči nešto jako važžno, zbog toga bi trebalo da ga uvek poslušate

Objavljeno:

Zgrabi ga! 16 stvari koje govore da će biti dobar otac! (FOTO) (GIF)

Unutrašnji glas postoji upravo zato da bi vas vodio pravim putem, motivisao vas na prave odluke, upozorio na opasnost... Međutim, mnogi taj glas ignorišu, a trebalo bi da ga poslušaju.

Ako predosetite da nešto nije u redu, da nešto baš morate da uradite i slično, ne ignorišite to - lako je moguće da vam vaš unutrašnji glas pokušava nešto poručiti ili vas spasiti od nečega.

Ovih pet predosećaja ne ignorišite:

foto: giphy

1. Da s vama nešto nije u redu

Ako se u vama probudi osećaj da vašem telu nešto nije kako treba, poslušajte ga. Obratite pažnju i posetite lekara. Jednako je i s vašom psihom. Osećate li da vam nečija blizina škodi, u njenom društvu se počinjete osećati jako loše, pomerite se od te osobe. Ako vas neko mesto previše iscrpljuje, izbegavajte ga. Nelagodni osećaji ne pojavljuju se bez razloga. To vas unutrašnji glas upozorava na stvari loše za vas.

foto: pixabay.com

2. Osećaj da vam preti opasnost

Može se pojaviti iznenada, tokom dnevnih rutina, na primer, sretnete nekog nepoznatog u prodavnici, šetate parkom... Pojavi li se takav osećaj, pokušajte da promenite situaciju u kojoj se nalazite, izađite iz parka, udaljite se od sumnjivog stranca... Iako je ta čitava situacija uznemirujuća, možda vam predosećaj koji se naglo pojavio spasi život.

foto: giphy

3. Neko vas neobjašnjivo privlači

Može se raditi o osobi koja će puno značiti za vašu karijeru, za vaš ljubavni život, za vaše zdravlje... Na primer, kada sretnete nekoga i naglo osetite poriv da mu pomognete, pitajte ga da li mu treba pomoć. Tu se može raditi o čoveku kog poznajete ili strancu. Dobijete li naglo poriv da nekoga posetite, svakako to učinite. Uglavnom, osetite li jaku želju da nekome pristupite i porazgovarate s njim, uradite to i obratite pažnju kuda taj razgovor vodi.

foto: pixabay.com

4. Uzbuđenje zbog prilike za nešto

Ako vam se pruži prilika za nešto, pa makar to bilo nešto naizgled beznačajno, i pri tome osetite neobjašnjivo jako uzbuđenje ili inspiraciju, ne ignorišite taj osećaj. Moguće je da se radi o nečemu zapravo važnom za vas. Ne obazirite se tada na to što drugi misle, jer radi se o vama i vašem životu. Ako vas nešto vuče u nekom smeru - krenite tim putem.

foto: giphy

5. Osećaj da je nešto ispravno

Ako imate snažan i konstantan osećaj da je nešto ispravno za vas, svakako to uradite. Možda će vam se u početku činiti da to nema smisla ili će vam biti jako čudno, ali ne odustajte. Tu se može raditi o nečemu vezanom za ljubavni život, za karijeru, zdravlje.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.