Ukoliko želite da zavedete ovaj znak stavite pirsing ili tetovažu (GIF)

HOROSKOP dana

Ukoliko želite da zavedete ovaj znak stavite pirsing ili tetovažu (GIF)

Baš ste se zaljubili i sad ne znate kako da smuvate simpatiju? Cveće, šaputanje ili da nabacite novu frizuru?
Objavljeno:

Pokloni, cveće ili šaputanje svaka osoba želi da je zavedete na poseban način. Ovan: Osobe u znaku Ovna su po svojoj prirodi veliki zavodnici, ali i izuzetno strastvene osobe. Zavešćete ih tako što ćete biti maksimalno direktni i nikako nemojte okolisati. Kod žena ih najviše privlači kada je ista aktraktivna i kada iskaže atribute koje poseduje, dok žene u znaku Ovna vole kada je muskarac takav da drži do sebe i ima svoje ja. Bik: Muskarca u znaku Bika ćete zavesti na način što ćete pre svega biti strpljivi. Nikako nemojte biti navalentni, jer ćete ih tako oterati od sebe. Vole kada je žena lepa i kada zna da kuva ukusna jela. Žene u znaku Bika privlače muskarci koji su kavaljeri. Blizanci: Osobe u znaku Blizanaca ćete osvojiti pričom. Vole osobe sa kojima mogu pričati o svemu, šaliti se i najviše one sa kojima se mogu dopunjavati u priči i jos više razvijati temu koju su započeli. Ako im se na sve to jos počnete i diviti kako su pametni i sl ubrzo ćete biti jako blizu započinjanja veze. Rak: Osobu u znaku Raka ćete osvojiti pokazivanjem pažnje. Izuzetno su emotivna i topla bića i samim tim traže tu neku pažnju. Pokažite im na neki način da su jedinstveni, ali takođe možete otkriti i ono sta vas muči, jer će tako uvideti u vama da im verujete i da ste spremni na iskrenu emociju.

Giphy
Lav: Osobu u znaku Lava ćete zavesti pre svega na način ako ih tretirate kao da su najbolji na ovom svetu. Uživaju u tome da se nalaze u drustvu lepih i atraktivnih osoba i s toga gledajte da uvek budete maksimalno sređeni kao i da imate parfem po njegovom ukusu. Zenu u znaku Lava ćete pored pomenutog najlakše zavesti ako joj kupite lep poklon. Devica: Device su po svojoj prirodi jako sumnjičave. Sa njima u početku trebate biti drug. Pričajte o knjigama i filmovima jer tu temu najviše vole. Najvažnije od svega je da izbegavate vulgarnosti, jer su na to alergične da se tako izrazim. To je nešto šta najviše mrze kod drugih osoba, iako budete bili takvi budite sigurni da ništa nećete uraditi. Vaga: Vaga je znak koja najviše mrzi kada se neko previše hvali. To je nešto šta nikako ne trebate primenjivati ako želite dotičnu osobu da zavedete. Pored toga što to nećete činiti potrebno je da uvek budete atraktivni i da ne štedite na parfemu.
Giphy
Škorpija: Osobama u znaku Škorpije nije tolika važna lepota partnera. Mnogo im je važniji šarm i seksipilnost koju druga strana poseduje u sebi. Takođe im je bitno da ste sigurni u sebe, dok žene u znaku Škorpije pored pomenutog vole kada je druga strana uspešna u poslu kojim se bavi. Ako posedujete pomenuto uspeh će biti izuzetno blizu. Strelac: Strelac je znak koji voli da uživa u životu. Ne voli osobe koje su škrtice, kao ni one koje sve u zivotu gledaju kroz novac. Voli da izlazi i da se provodi. Život shvata kao nešto gde treba uživati i samim tim želi takvu osobu za sebe. Ako ste takvi i uz to i neko ko je šarmantna i pričljiva osoba imaćete ogromnu šansu da ga zavedete. Jarac: Osobama u znaku Jarca je bitno da je druga strana neko ko je jako uspešan u poslu, ali i cenjen u društvu. Vole kada je ta druga osoba ambiciozna, tako da im pričajte o tome i iskažite svoje planove za budućnost i biće pun pogodak. Vodolija: Osobe u znaku Vodolije vole neobične osobe. Vole kada recimo osoba suprotnog pola ima neobicnu frizuru, ili pirsing. Zavešćete ih direktnim pristupom i svakako vi budite ta osoba koja će ih prva pozvati na piće. Ribe: Riba je jako nežan znak. Pažnja je nešto šta im je preko potrebno i nešto šta morate primeniti ako želite da ih zavedete. Uz pomenuto je potrebno da se postavite na način kako ste neko ko voli da pomaže nemoćnim ljudima i kako ste humani. Ne zaboravite na osmeh. Ribe vole kada je druga strana srećna u njihovom društvu i cim bude videla da ste takvi osetićete kako i ona postaje srećna i uspeh će biti jako blizu. Astrolog Nenad Vidojević (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.