Meksiko na vašem stolu: Ovako se spremaju čuveni buritosi (RECEPT) (VIDEO)

MMM KAKAV MIRIS

Meksiko na vašem stolu: Ovako se spremaju čuveni buritosi (RECEPT) (VIDEO)

Učinite svoju kuhinju zabavnom egzotičnim a brzim receptom, prretvorite dosadno kuvanje u relaksirajuću aktivnost
Objavljeno:

Svakodnevnu kuhinju osvežite receptom iz Meksika. Brzo se pravi i idealan je za ako želite da okupite prijatelje na večeri. Ovakve niste još probali: Štapići po pravom italijanskom receptu (RECEPT) (VIDEO) Sastojci: Pakovanje tortilja (8 malih tortilja) 500g mlevenog mesa 1 čen belog luka 1 glavica crnog luka manja konzerva crvenog pasulja 400 grama manja konzerva paradajza Pelata 400 grama 300 grama rendanog sira Niste doručkovali? Od ovog će vam krenuti voda na usta! (VIDEO)

6 najjednostavnijih načina da ispečete kestenje, a da vam ne eksplodira u rerni (RECEPT) (VIDEO) Začini: So Biber Mlevena ljuta paprika Kumin Iz rerne pravo na vaš sto! Ovakav rolat jednostavno morate probati (FOTO) (VIDEO)
Salsa: 1 glavica seckanog crnog luka 2 paradajz pelata iz konzerve so, biber, sok od limuna Dostojna cara! Ovakvu Cezar salatu još niste probali (VIDEO) Luk iseći i propržiti na malo ulja. Dodati meso i začine, i dalje dinstati. Dodati proceđeni crveni pasulj i pelat. Sve zajedno još malo kuvati. Ostaviti da se malo ohladi. Najbrži ručak koji ste do sada spremili: Piletina u zavodljivom balzamiko sosu (VIDEO) Na svaku tortilju kašikom stavljati meso i dodati rendani sir. Po želji možete da umotate tortilje i stavite u pleh. Tortilje posuti preostalim sirom i peći u rerni dok se sir ne otopi oko 10 minuta. Za detaljnija uputstva pogledajte video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.