KVALITETNA I KREATIVNA ODEĆA ZA BEBE: Fenomenalni bebi - bodiji sa natpisima!
Foto: PR

Originalno

KVALITETNA I KREATIVNA ODEĆA ZA BEBE: Fenomenalni bebi - bodiji sa natpisima!

Idealni odevni predmet za najdraža i naslađa bića su svakako bodići, jer su praktični za vrele letnje dane

Objavljeno: 16:32h

Idealni odevni predmet za najdraža i naslađa bića su svakako bodići, jer su praktični za vrele letnje dane, kao i za zimski period, jer se ne mogu ispasati. Ako praktičnosti dodamo i kvalitet, domaću proizvodnju, kao i originalnost - kreativne natpise, onda je ovo savršen komad odeće za vašu bebu.

Šta sve bebe rade kada ih ne gledamo i čime se bave tokom dana ostaće enigma, ili možda neće? Bebi bodi sa natpisom - Bavim se punjenjem pelena je izrađen od kvalitetnog pamuka, prijatnog i nežnog na dodir. Ovaj bodi nasmejaće okolinu, a dostupne veličine bodija su od 0-3 meseci, 3-6 meseci, 6-12meseci, 12-18 meseci i 18-24 meseci. Dostupan je u tri boje, OVDE ga možete poručiti za 750 rsd, ili na broj telefona 011/4420-502.

foto: PR

Savršena bebi formula je ona koju mama napravi. Mleko je nešto što prati prvih 6 meseci bebinog života, a posle ostaje ljubav prema ženama. Bodi sa natpisom - Volim žene i ostale mlečne proizvode je izrađen u domaćoj radinosti, vrlo je kvalitetan i kreativan. Dostupan je u tri boje, u veličinama od 0-3 meseci, 3-6 meseci, 6-12meseci, 12-18 meseci i 18-24 meseci. OVDE ga možete poručiti po ceni od 750 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: PR

Svi roditelji jako dobro znaju koliko se malo spava pored jedne bebice! Bebe su obično budne, kada ste vi najumorniji. Bodi sa natpisom: Nema njima više spavanja, je nastao urpavo iz tog razloga! Dostupan je u nekoliko boja, u veličinama za uzraste od 0 do 24 meseca. Ovaj bodi možete OVDE poručiti, po ceni od 750 rsd ili pozivom na broj 011/4420-502.

foto: PR

Roditeljski posao nije ni malo lak. Sve što ste mislili da znate, više ne znate, ali tu je vaša beba da vas podseti. Samo pročitajte uputstvo na bodiju! Ovaj bodi sa natpisom: Uputstvo za korišćenje bebe, možete OVDE poručiti po ceni od 750 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502. Dostupan je u nekoliko boja, u veličinama za uzraste od 0 do 24 meseca.

foto: PR

Tetke kao počasni članovi porodice zauzimaju posebno mesto u životu bebe, a tetka bez teče ne ide. Pomozimo tetki, a i bebi da dobije teču! Ovaj bodi sa natpisom: Tražim teču, može i iz Nemačke, je jako kreativan i nasmejaće okolinu! Bodi je dostupan u veličinama za uzraste od 0 do 24 meseca i u više boja, njegova cena je 750 rsd, a OVDE ga možete poručiti, ili pozivati na broj 011/4420-502.

foto: PR

Još stvari po jako niskim cenama za vas, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.