Najbizarniji trend ikad - šljokice u vagini! Zar žene to stvarno rade?! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

poput lave iz vulkana

Najbizarniji trend ikad - šljokice u vagini! Zar žene to stvarno rade?! (FOTO) (GIF)

Što se više uzbuđujete, sadržaj se brže rastvara tako da će se s povećanjem užitka pojačavati i sva ta svetlucavost i miris

Objavljeno:

Na tržištu se pojavila seksi kapsula koja u krevete donosi blještavilo i miris bombona. Možda je prošle godine slavna mejkap umetnica Pat McGrath vratila šljokice na usne, ali ko se nadao da će taj trend dobiti takav zamah da je nedavno lansirana (i rasprodana) kapsula koja pretvara vaginu u riznicu sjaja (s ukusom bombona)?!

Ova inovacija seksi naziva ‚‚Passion Dust" bi trebalo da unese više blještavila i arome u seksualne živote (ili, kako proizvođač to kaže, u vaginalne tečnosti), inovacija je brenda ‚‚Pretty Woman" i izgleda da se prva zaliha prodala skoro brzinom svetlosti.

foto: pixabay.com

Sjaj ili priroda? Iako postoji nešto u vazduhu što žene bez ikakvog opravdanog razloga tera da se osećaju nelagodno zbog izgleda ili mirisa svojih vagina pa stalno smišljaju nove opcije njihovog ulepšavanja, od estetskih operacija vaginalnih usana do vajazlinga...

foto: giphy

Kako to čudo zapravo radi? Čini se da ovaj ‚‚prah strasti" nije namenjen onom spontanom, divljem seksu, ‚‚Passion Dust" treba da odstoji neko vreme. Kapsula se umeće u vaginu najmanje sat vremena pre početka odnosa tako da se u vlažnoj i toploj okolini počne rastvarati, a kad akcija krene, otpušta se svetlucavi prah i mirisne arome.

foto: profimedia

Što se više uzbuđujete, sadržaj će se brže rastvarati tako da će se s povećanjem užitka pojačavati i sva ta svetlucavost i miris. Vagina iz koje poput lave iz vulkana izbija svetlucavi prah… Imaš sliku, zar ne?!

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.