Joj, živite zajedno: 5 načina kako da olakšate život sa neurednim frajerom (FOTO) (GIF)

ČISTOĆA JE POLA ZDRAVLJA

Joj, živite zajedno: 5 načina kako da olakšate život sa neurednim frajerom (FOTO) (GIF)

Razbacane čarape vas čekaju kako otvorite vrata, dlačice od brijanja u lavabou, a odeća mu je razbacana svuda, doskočite vašem omiljenom prljavcu
Objavljeno:

Pedantni ste, volite red i čistoću, a živite sa partnerom kome urednost nije visoko na listi prioriteta i to vas ljuti? Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći olakšati život sa vašim najdražim ‚‚prljavcem". 4 zaista kul načina da pobegnete s lošeg dejta (GIF) (VIDEO)​ 1. Definišite neuredan i prljav dom. Pojam prljavo implicira da se u vašem domu stvarno nalazi ozbiljna prljavština poput razbacanih ostataka hrane koji se često uplesnive ili nakupine kose i obrijanih dlačica u kupatilu. Prljavština za sobom povlači i razne mrlje, insekte i štetu. 24 dokaza zašto je najlepše kad imaš nekog da voliš 24/7 (FOTO) Neuredan dom je onaj u kojem stvari nisu na svom mestu. Ljudi koji vole red i čistoću često izjednačavaju ta dva pojma, ali oni su u suštini različiti. Stoga je u redu imati čvrsta pravila oko čistoće i prljavštine, ali kod neurednosti ćete morati da pstignete mali kompromis. 15 rečenica koje samci ne žele nikad da čuju (GIF)

2. Poštujte njegov privatni prostor. Za urednost zajedničkog prostora u kojem oboje provodite vreme trebala bi da važe pravila koja ćete oboje poštovati. Međutim, svako od vas ima i svoj privatni prostor u domu i ako se on snalazi u kreativnom neredu na svom radnom stolu, onda mu ne morate prigovarati zbog neurednosti njegove zone. Mislite da znate kako se koristi? Evo šta nikako ne smete raditi s kondomom! (FOTO)
3. Otvoreno razgovarajte. Ignorsanje njegove neurednosti neće rešiti problem, stoga mu se obratite iskreno i sa poštovanjem. Njemu verovatno ne smeta što su njegove prljave čarape svaki dan razbacane po podu, ali vama stvaraju stres. Objasnite mu da je čarapama mesto u korpi ili u vreći sa prljavim rubljem. 10 znakova da još niste spremni za brak (GIF) Ako ni nakon toga ne shvati poruku, onda mu doslovno ostavite poruku. Napravite šaljive natpise koje ćete postaviti u kupatilu ili na podu napravite mali papirni putokaz od ulaznih vrata do korpe sa prljavim rubljem.
4. Napravite raspored čišćenja. To bi ionako trebala biti zajednička aktivnost stoga slobodno napravite raspored kojeg ćete se oboje pridržavati. Neka se tačno zna kada je vreme za brisanje prašine, pranje podova, čišćenje kupatila i ko je na redu za iznošenje smeća. Možete sami odabrati za koje čišćenje želite biti odgovorni i onda voditi računa o tome.
5. Prigovarajte umereno. Nažalost, svakodnevnim prigovorima nećete puno postići. Nije lako živeti sa neurednom osobom, ali isto tako nije lako ni sa nekim ko konstantno ima prigovore na vaše životne navike. Verovatno imate svoju malu oazu u domu, možda je to kutak u kupatilu, radni sto, police sa knjigama. Obradujte ga: 7 super iznenađenja za svakog muškarca (FOTO)​ Setite se da je osećaj mira koji vas prožima u tom prostoru verovatno jednak osećaju koji vaš partner ima u svom malom ‚‚neurednom" kutku. Upravo zbog toga treba imati razumevanja za njega, ali nikada nemojte zaboraviti da pravu prljavštinu ne treba tolerisati. 5 znakova da ste zaista dobri u krevetu (FOTO) (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.