Otkrivamo kako da u VRELIM DANIMA bez MUČENJA olakšate sebi život!
Foto: PR

Neka drugi rade umesto vas

Otkrivamo kako da u VRELIM DANIMA bez MUČENJA olakšate sebi život!

Uštedite vreme, svoju energiju i sačuvajte živce, barem po pitanju neodložnih, svakodnevnih poslova

Objavljeno: 17:53h

Kućni i drugi poslovi nam usred nedostatka vremena svima teško padaju, još kada na to dodamo vrele letnje dane koji su pred nama, nastaje pravi pakao. Ipak postoji rešenje, a to je da neke poslove umesto vas obave drugi. Moguće je! Uštedite vreme, svoju energiju i sačuvajte živce, barem po pitanju neodložnih, svakodnevnih poslova!

Lubenica će nas sigurno rashladiti u letnjem periodu, ali se često preznojimo dok je isečemo i poslužimo. Uz pomoć sekača za lubenicu, ova situacija nikada više neće biti neugodna za vas! Ovaj ultrapraktičan i efikasan sekač je napravljen od nerđajućeg čelika, tako da ćete moći dugo da ga koristite. Sa njime će vaši parčići lubenice biti lako i ravnomerno isečeni, a vaša odeća će ostati čista i neumazana kao što to obično biva kada se mučite sa običnim noževima. Pošto isečete lubenicu, sekač će Vam poslužiti i kao hvataljka, što će vam olakšati serviranje lubenice na tanjir. OVDE možete naručiti sekač, za samo 690 rsd!

foto: PR

Teško vam je da održavate dvorište u vrelim danima? Recite zbogom problemima sa crevom za vodu i održavanjem bašte, ili kuće! Predstavljamo Vam Magic Hose magično, rastegljivo crevo od 45m pod pritiskom vode. Napravljeno je od izdržljivog, unutrašnjeg creva i spoljašnost creva je od jake mreže.

Svakim uključivanjem vode crevo se automatski proširi do 3 puta svoje dužine. Nakon isključivanja vode u roku od samo nekoliko sekundi, crevo se automatski smanji i vrati na početnu veličinu. To znači da ne zauzima mnogo prostora i pritom je izuzetno lagano. Prskalica se dobija na poklon, a cena ovog fenomenalnog proizvoda je 2490 rsd, a možete ga OVDE odmah poručiti i olakšati sebi muke.

foto: PR

Imate problem sa održavanjem stakla? Očistite ih bez trošenja energije i bez preznojavanja! Zaboravite na zaprljana stakla u kući ili na automobilu, jer sada čišćenje mnogo brže i lakše uz čistač sa prskalicom koji ne ostavlja tragove na staklu a temeljno uklanja svu prašinu i mrlje sa istog. Zahvaljujući ovom čistaču stakla sa prskalicom prozori u Vašem domu, kancelariji, prodavnici ili autu će biti kristalno čisti.Dovoljno je samo da uz njega upotrebite adekvatno sredstvo za pranje stakala i fenomenalni rezultati neće izostati! Iskoristite akciju i za samo 490 rsd, OVDE ga odmah poručite.

foto: PR

Kuhinja vam je pretopla kada na ovoj temperaturi spremate obrok? Sada kada želite da spremite jaja za doručak, neka tajmer za jaja to uradi umesto vas, a vi se opustite i izađite iz vruće prostorije! Nećete više morati da podešavate alarm kako bi jaje bilo kuvano onoliko koliko je potrebno. I više nema greške u proceni ako odlučite da ga vremenski proizvoljno kuvate.

Ovaj genijalni tajmer za jaja će vam pomoći da uvek skuvate jaje idealnog ukusa. Radi tako što absorbuje toplotu i na osnovu toga menja boju, tako da nije važno koliko vaša ringla brzo zagreva niti da li ste ga ubacili u hladnu ili toplu vodu. On će uvek znati kada je dosta! Kada se tajmer zagreje, crvena podloga menja boju do jedne od tri crte koje su naznačene na tajmeru i koje označavaju tvrdoću jajeta: meko, srednje ili tvrdo kuvano. Tajmer možete poručiti OVDE, po ceni od 890 rsd.

foto: PR

Vrućina vam je u prevozu, ili dok šetate gradom? Neka vas drugi rashladi! Kada krene toplo vreme i poželite da se rashladite, više ne morate to činiti lepezom ili polivajući se vodom kao do sada. Jer na tržištu se pojavio mobilni ventilator! Možete ga koristiti bilo gde da se nalazite. Izuzetno je praktičan za nošenje, može da stane u džep, novčanik, torbu.

Mobilni ventilator za android telefone je napravljen od specijalnog materijala koji u sebi sadrži gumu i silikon. Pokreće se onog trenutka kada se poveže na telefon na mestu gde se stavlja punjač. Nećete morati da instalirate nikakave dodatne aplikacije, ventilator sam počinje sa radom. Nakon rashlađivanja, samo je potrebno da izvučete ventilator iz telefona, rasklopite ga i stavite u torbu, džep ili novčanik, a ceo postupak traje samo par sekundi. Poručite ga OVDE po ceni od samo 390 rsd.

foto: PR

Još fenomenalnih proizvoda za vas, po neveroavtnim cenama, možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.