15 razloga zašto je škorpije i najteže i najlakše voleti (GIF)

MAGIJA ZODIJAKA

15 razloga zašto je škorpije i najteže i najlakše voleti (GIF)

Oni uvek govore svoje mišljenje i najglasniji su u gomili, nezavisni su i vole da drže sve uzde u svojim rukama
Objavljeno: 19:23h

Ako ste rođeni između 24 oktobra i 22 Novembra vaš astrološki znak je hrabar i moćan Škorpion. Vi uvek govorite svoje mišljenje i često ste najglasniji u gomili. Vi ste odani i uradili biste sve za svoju značajnu polovinu. Kako da osvojite osobu u određenom horoskopskom znaku? (GIF) Ako vas te osobe pređu, bolje bi bilo da se sakriju u brda. To je razlog zašto je veza sa škorpijom istovremeno i čarobna i teška. Ponekad ih je tako teško voleti, ali je vredno zaraditi njihovu naklonost i poverenje. Ako poznajete ovaj znak zgrabite ga, jer vas očekuje lud provod (GIF) 1. Oni su nezavisni Škorpija je zaista nezavisna i to žestoko, ali ponekad i one požele vezu. Škorpije često imaju problem da prihvate tuđu pomoć od drugih, jer su jako ponosne i sve vole da same rade.

Giphy
2. Uvek kažu svoje mišljenje Otvorenost i iskrenost su ključni kvalieti za uspešnu vezu. Ponekad poželite da vam partner kaže istinu, a ponekad poželite i da je prećuti. 3. Oni su zabavni Škorpije imaju dosetljiv i iskren smisao za humor, i uživaju sa osobama koji dele isti ukus za komediju. Kada dođe do prljavih šala oni neće biti impresionirani. Nezrelost ih često nervira. Ko se koga boji: Bežite od ovog znaka ako ga sretnete u marku! (GIF) 4. Oni su strastveni Škorpije imaju jako duboka osećanja i držaće vam leđa bez obzira na sve. Ako zloupotrebite njihovo poverenje, imaćete doživotnog neprijatelja. 5. Oni vole da kontrolišu Kada dođe do planiranja večere, sastanka ili odmora, škorpioni preuzimaju uzde. Oni su veoma motivisani i imaju rečeno- urađeno stav. Ako želite da vas u tome saslušaju, bolje progovorite.
Giphy
Ako se nasamo nađete sa ovim znakom, ne puštajte ga iz ruku! (GIF)​ 6. Nije ih lako impresionirati Škorpioni ne prihvataju manje od onoga što zaslužuju. Mali napor da ukrotite škorpiju neće uroditi plodom, ali ako uspete da uhatite njihovo srce imaćete harmoničnu vezu.
Giphy
7. Dobro čuvaju tajne Ukoliko se poverite škorpiji budite sigurni da će tu tajnu poneti sa sobom u grob. To ne znači da oni nemaju sopstvene tajne, ako pokušavate da vam kaže neku svoju ličnu tajnu, trud vam je uzaludan. 8. Oni su zavodljivi Škorpije imaju tendenciju da budu veoma seksi i atraktivni, a da drugi ljudi to primete. Budite sigurni da možete da izdržate povremeno startovanje vašeg partnera. 9. Oni su posmatrači Neki ih nazivaju osuđivačima, ali oni više vole termin posmatrači. Škorpioni odlučuju odmah na osnovu vaše vibracije i odnosa sa drugima. Ovo na neki način škorpiona čini čuvarem, čak iako imate unutrašnji krug ljudi, škorpioni će uvek posmatrati.
Giphy
10. Oni su manipulativni Škorpioni su dobri da dobijaju ono što hoće, i imaju talenat da nateraju ljude da gledaju stvari na način na koji oni to hoće. Oni ne varaju i lažu, ali ponekad su im njihove potreba na prvom mestu, a tuđe će staviti u drugi plan. 11. Oni su odlučni Naporan rad i motivacija su osobine kojima se škorpioni ponose. Ponekad ne uzimaju u obzir posledice svojih akcija, i onda mogu da povrede druge. Ali i tada se setite da to nije ništa lično. 12. Oni su brižni Škorpioni postavljaju visoko granicu kada je u pitanju veza. Oni vole intenzivno i duboko, i morate biti spremni da uzvratite istim intenzitetom.
Giphy
13. Oni su odani Ukoliko ste u vezi sa škorpionom držaće vam leđa 100 posto. Oni su podržavajući, zaštinički i posvećeni uspehu veze. Ali ako ih pređete ili zloupotrebite njihovo poverenje postaraće se da zažalite zbog toga. 14. Oni su hrabri Kada škorpioni nešto hoće, oni na tome rade punim gasom. To je samo jedna od stvari koja škorpione čini uspešnim. Ponekad njihova opsesija osvajanjem im može visiti visoko nad glavom. 15. Oni su ozbiljni Ponekad je škorpionima teško da se opuste i uživaju, ali kada to konačno urade život im se pretvara u žurku. (Espreso.co.rs / Izvor: diply.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.