Kako držite volan? To o vama govori jednu važnu stvar (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

super tip ili perfekcionista

Kako držite volan? To o vama govori jednu važnu stvar (FOTO) (GIF)

Postoji samo 10 načina na koje možete držati volan, pogledajte kako ga vaši prijatelji drže, to će vam reći mnogo toga o njima

Objavljeno:

8 znakova da ste predodređeni za nešto više! (FOTO) (GIF)

Većina vozača, pogotovo oni iskusni voze auto, a da ni neobraćaju pažnju na to kako drže volan tokom vožnje. Kad sednete u auto obratite pažnju na vaše ruke jer vam to može reći mnogo toga o vama.

Postoji samo 10 načina na koje možete držati volan, pa kako ga vi držite? Pogedajte i kako ga vaši prijatelji drže, to će vam reći mnogo toga o njima.

foto: giphy

1. Minimalist

Jedna ruka je na volanu, druga na menjaču

Vi pokušavate da živite što je jednostavnije moguće. Skloniji ste tome da imate nekoliko dobrih prijatelja nego da budete okruženi gomilom ljudi. To ne znači da ste dosadni - ljudi vas cene, poštuju vaš stil života i to što niste skloni dramatizovanju.

foto: pixabay.com

2. Logičar

Jedna ruka je na volanu gore, druga dole

Vrlo ste razumni i racionalni. Porodica vas izuzetno ceni zbog sposobnosti donošenja pravih odluka i zato što se na vas mogu osloniti. Skloni ste promenama raspoloženja, ali to svim silama pokušavate da kontrolišete.

foto: pixabay.com

3. Mirotvorac

Obe ruke su na sredini volana

Ne volite sukobe i uradićete sve da ih izbegnete. Ponekad znate da podignete glas na nekoga, ali se to događa vrlo retko. Neprijateljstva među ljudima ne podnosite i skloni ste pronalaženju načina kako da pomirite dve sukobljene strane.

foto: pixabay.com
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.