Ova slika nosi važnu poruku za vas! Šta ste prvo videli na njoj? (FOTO)
Foto: pinterest / Oleg Shuplyak - Buscar

vaša simbolika

Ova slika nosi važnu poruku za vas! Šta ste prvo videli na njoj? (FOTO)

Samo jedan pogled na ovu sliku vam može otkriti kakva ste osoba, šta najviše želite i na kakve stvari treba da se fokusirate u životu

Objavljeno:

Ljudski mozak može da ‚‚nanjuši" bolesne osobe (FOTO) (GIF)

Psiholoških istraživanja ličnosti je mnogo i svakog dana osvane bar po jedan novi test. Neki od njih vam zaista mogu pomoći da uočite koje osobine vam predstavljaju mane ili prednosti u životu.

Neki od ovih testobva vam mogu biti od jako velike koristi, jer moižete da shvatite na koje stvari u životu treba da se fokusirate. Pogledajte dobro ovu sliku. Šta ste prvo videli na njoj? Pogledajte značenje toga što ste prvo videli i zanćete na koije stvari treba da se fokusirate i kakvi ste.

foto: pinterest / Oleg Shuplyak - Buscar

1. Dama sa suncobranom

Damski suncobran je simbol aristokratije, kraljevstva i carstva. Takođe, kišobran je simbol veze između neba i zemlje. Znači da želite da zaštitite sebe od ovog sveta, ljudi, društva, ali ste otvoreni prema nebu. Za vas je nebo poput prostora za odmor i kreativnost.

foto: pixabay.com

2. Kovrdžavi muškarac

Simbol neke lukavosti, ideje, realizacija koja će doprineti ostvarenju željenog cilja. Bitno je ne ppreterivati, da cilj ne izgubi svoju vrednost. Takođe, čekaju vas zanimljive promene. Konačno, imaćete snage i snalažljivosti.

foto: pixabay.com
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.